Parkeerproblematiek rondom Swift-Quick Boys

Advies: ga met de bus van de SV, of neem het openbaar vervoer
Zaterdag 2 oktober aanstaande speelt Quick Boys een uitwedstrijd bij het Amsterdamse Swift. De Amsterdamse nieuwkomer in de Hoofdklasse van het zaterdagvoetbal heeft haar thuishaven op sportpark Olympiaplein gelegen aan het Olympiaplein 31 in stadsdeel Zuid. Een stadsdeel waarvoor een betaald parkeren regime van kracht is.

Rondom het sportpark aan het Olympiaplein geldt een parkeertarief van € 3.00 per uur. Vrije parkeerplaatsen zijn, zeker op wedstrijddagen, moeilijk te vinden. Betalen kan in de diverse parkeerautomaten a contant of met Chipknip (let op: contant betalen kan niet in alle parkeerautomaten!). Er vinden regelmatig controles plaats.

Via deze weg wordt gewezen op alternatieven, zoals bijvoorbeeld het openbaar vervoer. De accommodatie ligt op loopafstand van treinstation Zuid-WTC waar treinen uit de richting Den Haag / Schiphol aankomen. Daarnaast ligt het Haarlemmermeer busstation dichtbij het sportcomplex. Onder het Olympisch stadion (op loopafstand van het complex) bevindt zich een parkeergarage waar men voor een vast bedrag van 6 euro kan parkeren.
 
Om alle problemen m.b.t. de parkeerproblematiek te omzeilen wordt geadviseerd gebruik te maken van georganiseerd busvervoer dat door de Supportersvereniging Quick Boys wordt aangeboden. De kosten bedragen slechts € 5,- voor leden van de Supportersvereniging (korting wordt alleen verstrekt op vertoon van het lidmaatschapspasje) en € 7,50 voor niet-leden. Voor verdere info hieromtrent zie elders op de website 

Geef een antwoord