Informatie i.v.m. parkeren en toegang tot de wedstrijd Quick Boys – Jodan Boys

Met tevens een korte routebeschrijving naar sportpark Nieuw Zuid …
Gelet op de wedstrijd Quick Boys –  Jodan Boys, zaterdag 5 februari aanstaande, wijst het bestuur van K.v.v. Quick Boys u via deze weg op de parkeersituatie rondom sportpark Nieuw Zuid.

Het parkeerbeleid van de gemeente Katwijk is zodanig dat in de nabije omtrek van sportpark Nieuw Zuid veelal sprake is van ‘betaald parkeren’ dan wel van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders.

Daar door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole in de directe omgeving kan plaatsvinden adviseert het bestuur van K.v.v. Quick Boys zowel de supporters van Jodan Boys alsmede de neutrale toeschouwers van buitenaf om gebruik te maken van parkeerterrein Zuid (gelegen aan de Sportlaan). Dit is een parkeerterrein met voldoende parkeercapaciteit waarbij overigens buiten het zomerseizoen geen betaald parkeren regime van kracht is. Via betreffend parkeerterrein kunt u via een smal toegangspad langs de duinenrij gebruik maken van de achteringang van het sportpark. Geen groots opgezette entree maar met apart loket voor kaartverkoop alleszins doelmatig.

Parkeerterrein Zuid overigens is i.v.m. wegwerkzaamheden via een omleidingroute te bereiken (nabij sportpark Nieuw Zuid rechts af over de Drieplassenweg, aan het eind linksaf via het Vuurbaakplein, wederom linksaf over de Boulevard richting parkeerterrein Zuid).
Een andere optie is uw voertuig te parkeren op de Nachtegaallaan op ongeveer 5 minuten lopen van het sportpark. Supporters uit Katwijk wordt dringend verzocht, voor zover mogelijk, met de fiets naar sportpark Nieuw Zuid te komen.

Wellicht ten overvloede delen wij u mede dat de voetbalvereniging Quick Boys zich conformeert aan de door KNVB opgelegde regelgeving op het gebied van ‘Veiligheid en Alcohol’. D.w.z. dat het verkopen en nuttigen van alcohol slechts is toegestaan in het clubgebouw aan de noordzijde van ons sportpark. Derhalve zijn bij de verkooppunten rondom veld 1 geen alcoholische dranken te verkrijgen.

Hopend op een mooie en sportieve voetbalmiddag, tot ziens op sportpark Nieuw Zuid.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
 

M.n. voor de bezoekers uit Gouda de routebeschrijving naar sportpark Nieuw Zuid:
Komend vanuit de richting Den Haag via de A12/N44/A44 richting Leiden aanhouden. Nabij Leiden afslag 8 richting Katwijk/Noordwijk (N206) nemen. De N206 volgen tot Katwijk, zodra in Katwijk aangekomen (na twee grote kruisingen met verkeerslichten) op de N206 rechts aanhouden en borden Katwijk volgen, vervolgens nabij ‘RK kerk/Callaoweg’ afslag Katwijk Centrum nemen, bij verkeerslichten linksaf richting Katwijk Centrum. Via de ‘Zeeweg’ borden ‘Katwijk Centrum/Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Bij tweede rotonde driekwart, borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Vervolgens bij eerste rotonde rechtsaf, via ‘Parklaan’ nog altijd borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ volgen. Na een kilometer, nabij sportpark Nieuw Zuid rechts af over de Drieplassenweg, aan het eind linksaf via het Vuurbaakplein, vervolgens linksaf over de Boulevard richting parkeerterrein Zuid. Parkeergelegenheid op parkeerterrein Zuid, gelegen aan de Sportlaan

Geef een antwoord