Vanavond, 20:00 uur: Quick Boys – Alphen

De blauwwitten komen midweeks in actie in het kader van het districtsbekertoernooi
Vanavond speelt Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid in de eerste ronde van het districtsbekertoernooi van West II tegen A.V.V. Alphen. Het bekerduel tegen de zondagtweedeklasser begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A.G.J. van Loenen uit Den Haag. 

Quick Boys plaatste zich met enige moeite voor de knock out-fase. De eerste poulewedstrijd tegen FC Rijnvogels ging verrassend genoeg met 1-2 verloren. Bij UVS werd orde op zaken gesteld (3-1), waardoor een punt in het thuisduel met RKAVV voldoende zou zijn voor plaatsing voor de volgende ronde. Nadat de blauwwitten in de slotfase met 0-1 achterkwamen en bovendien Gino Lauwers met een rode kaart van het veld gestuurd zagen worden, gaf niemand de formatie van trainer Jos van Eck nog een kans. Invaller Chelton Linger boog niettemin de achterstand om in een voorsprong en Derek van der Plas besliste het duel in het voordeel van Quick Boys (3-1).

De Alphenaren overleefden de poulefase door BSC’68 (5-0), Leiden (2-0) en SJZ (1-1) achter zich te laten, waarna de ploeg van trainer Erwin van der Zee middels loting werd gekoppeld aan Quick Boys. In de competitie staat de promovendus met zeven punten uit zeven duels op de negende plaats in de zondagtweedeklasse C geposteerd.

Quick Boys dient het duel met Alphen allerminst te onderschatten om verrassingen te voorkomen. Een goed resultaat tegen de Alphenaren zal vertrouwen geven in aanloop naar de belangrijke competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Sparta Nijkerk.

Geef een antwoord