Informatie over de wedstrijd

Afronding werkzaamheden en tips op het gebied van parkeergelegenheid
Afronding werkzaamheden
De werkzaamheden op en rond het plein naderen de fraaie voltooiing. De hekwerken worden / zijn geplaatst, het plein wordt / is voorzien van ingestrate Quick Boys logo’s, er wordt / is beton gestort onder de (boven)boarding. Kortom, het is bijna zover dat de ingang Noord geheel vernieuwd wordt opgeleverd.

Ondanks het feit dat het aantal fiets- en scooterstalplaatsen meer dan verdubbeld is, worden deze vervoersmiddelen nog steeds op de oprijlaan gestald. Verkeerd geplaatste fietsen en scooters worden door o.a. de stewards elders gestald.

Parkeren
Als eerder gemeld is het parkeren van particuliere auto’s en andere vervoersmiddelen op het nieuwe plein niet (meer) mogelijk. Alleen de minder valide bezoekers die in het bezit zijn van een speciale pas (te verkrijgen op het secretariaat) mogen hun auto / vervoersmiddel op het plein parkeren.

Nogmaals wordt gememoreerd dat het parkeren van auto’s op de Laan van Nieuw Zuid verboden is; let op de verbodsborden! Ook zaterdag zal er weer volop worden gecontroleerd; voorkom een parkeerbon! Helaas hebben al tal van bezoekers in de afgelopen weken een parkeerbon gekregen.
Ook auto’s die op de busparkeerplaatsen staan (aan de linkerzijde van de ingang Noord), lopen de kans dat er een parkeerbon volgt. Maak als automobilist gebruik van de parkeerplaats Zuid; op deze parkeerplaats is het vrij parkeren! Na zo’n tweehonderd meter lopen bereikt u via de ingang van de hulpdiensten het sportpark en deze ingang is al vanaf 8.00 uur te gebruiken.

Geef een antwoord