Parkeren rondom sportpark Nieuw Zuid

Maak gebruik van de parkeerplaats Zuid
Zaterdag 10 december de wedstrijd Quick Boys – de Jodan Boys; de laatste wedstrijd voor de winterstop en van de eerste competitiehelft. Gezien de stand op de ranglijst wordt verwacht dat er een ruime belangstelling voor deze wedstrijd zal zijn.

Voor de bezoekers de volgende informatie:
Het advies wordt gegeven om gebruik te maken van de parkeerplaats Zuid (zie routekaart, rode lijn). Op deze parkeerplaats is het vrij parkeren en na zo’n 200 meter bent u bij het hoofdveld. Parkeer uw auto niet op plaatsen waar dit niet mag waaronder de Laan van Nieuw Zuid; er wordt stringent gecontroleerd en voorkom een parkeerboete!

Voor de bezoekers uit Katwijk het gebruikelijke advies om met de fiets naar Nieuw Zuid te komen. Stal uw fiets in de fietsenstalling (zowel binnen als buiten het hek) en houd de oprijlaan vrij! Verkeerd gestalde fietsen worden verwijderd en elders gestald.

Houd de beide busparkeerplaatsen aan de linkerzijde voor de hoofdingang Noord vrij. Een geparkeerde auto op deze plaats betekent een parkeerboete.

Mindervalide bezoekers hebben de mogelijkheid om op het secretariaat  (op vertoon van uw invalidepas) een speciale pas te verkrijgen. Met deze pas kunt u nabij het hoofdveld uw vervoersmiddel stallen.

Geef een antwoord