Parkeren Nieuw Zuid

Advies: kom met de fiets naar de Open Dag van K.v.v. Quick Boys
Kom zaterdag naar de Open Dag, indien mogelijk, met de fiets / scooter naar Nieuw Zuid. De stalling is in de afgelopen weken nog wat meer uitgebreid en wel achter het clubgebouw. Verkeerde gestalde vervoersmiddelen worden verplaatst.

Houd er rekening mee dat de parkeerplaats Noord de gehele dag vol zal zijn. Maak derhalve gebruik van parkeerplaats Zuid. Het parkeertarief is 1,20 euro/uur. Ook op de Sportlaan kan er voor deze prijs worden geparkeerd. Een paar euro parkeergeld is nog altijd goedkoper dan een parkeerbon! Ook zaterdag zal er een strikte controle zijn op ‘fout-parkeerders’.

Het gebruik van de parkeerplaats bij zorgcentrum Salem door bezoekers van Nieuw Zuid is verboden. Sinds kort er een wegsleepregeling voor auto’s die hier niet ‘thuis horen’.

Gedurende de Open Dag zal er enige soepelheid zijn betreffende het drinken van een biertje buiten clubgebouw en terras. Tijdens de wedstrijd tegen Oranje Wit kan er op het terras, plein, e.d. (of te wel het bovendeel van het sportpark) wel een biertje worden gedronken. Rondom het veld en op de tribune(s) wordt tijdens de wedstrijd gestreefd om dit alcoholvrij te houden.

Stalling, discipline = gemakzucht
Hoewel de stalling in het afgelopen jaar flink groter is geworden, is en blijft de discipline van het goed stallen van fietsen en scooters niet optimaal. Waarom de fiets en met name scooter voor het clubgebouw plaatsen als er ruim voldoende vrije stalling is? Is de reden van de slechte discipline het (moeten) wandelen van tien of meer meters als de fiets / scooter in de stalling wordt gezet? Ook op het plein worden nog steeds met regelmaat auto’s geparkeerd die hier niet thuis horen. De regel is / blijft dat aanwezigheid van auto’s op het plein is toegestaan bij/door:

–       laden en lossen;
–       minder valide bezoekers op vertoon van de QB parkeerkaart/toestemming;

Ook geparkeerde auto’s nabij de doorgaande ‘beneden’ route op de oprijlaan horen hier niet thuis. 

Geef een antwoord