Voorbeschouwing Quick Boys – Heinenoord (20:00 uur)

De blauwwitten spelen vanavond de laatste oefenwedstrijd
Na de Open Dag van afgelopen zaterdag komt Quick Boys vanavond wederom in actie. Op sportpark Nieuw Zuid sluiten de blauwwitten de oefencampagne af met een vriendschappelijke wedstrijd tegen S.V. Heinenoord. De zaterdagclub, getraind door Ronald Hulsbosch, komt dit seizoen uit in de Hoofdklasse B. Een goede test voor de blauwwitten in aanloop naar de drieluik in het bekertoernooi. Het oefenduel begint om 20:00 uur.

De kersverse hoofdklasser promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie. In de Eerste Klasse C was de ploeg op een verdienstelijke tweede plaats geëindigd achter kampioen Stedeco. In februari van dit jaar oefenden Quick Boys en Heinenoord ook tegen elkaar. Op het kunstgras van sportpark De Tienvoet eindigde het duel in 0-0.

Voor de technische staf een goede gelegenheid om verder te sleutelen aan het elftal in aanloop naar de poulewedstrijden van het districtsbekertoernooi van West II. Aanstaande zaterdag (15:00 uur) spelen de blauwwitten namelijk het eerste bekerduel op eigen veld tegen zondageersteklasser Pancratius.

Geef een antwoord