Voorbeschouwing Alphense Boys – Quick Boys (15:00 uur)

De blauwwitten willen eerste plaats veiligstellen
Aanstaande zaterdag staat voor de blauwwitten alweer de laatste poulewedstrijd op het programma. Na overwinningen op Pancratius (5-0) en FC Boshuizen (3-2) bezet Quick Boys de eerste plaats in de groep. Een punt tegen zondaghoofdklasser Alphense Boys is voldoende om als groepwinnaar de poulefase van het districtsbekertoernooi van West II af te sluiten. De bekerwedstrijd op sportpark De Bijlen begint om 15:00 uur.

Het duel met Alphense Boys is voor Quick Boys tevens de afsluiting van de voorbereiding. De technische staf heeft de afgelopen weken kunnen toewerken naar de basisformatie die het nieuwe seizoen zal gaan beginnen. Volgende week staat voor de blauwwitten de eerste competitiewedstrijd op het programma. VVA’71 is dan de tegenstander op sportpark Nieuw Zuid.

Hoewel de start ongelukkig genoemd kan worden, heeft Alphense Boys nog kans om door te gaan naar de volgende ronde. De ploeg van trainer Dogan Corneille verloor de eerste wedstrijd op eigen veld van FC Boshuizen (0-1), maar pakte afgelopen dinsdag de laatste strohalm in het uitduel met Pancratius (1-0). Onafhankelijk van het resultaat van FC Boshuizen tegen Pancratius moet Alphense Boys van Quick Boys winnen om de poulefase te overleven.

De blauwwitten willen de voorbereiding, die tot nu toe naar tevredenheid is verlopen, op een goede manier afsluiten, zodat men met vertrouwen kan uitkijken naar de eerste speelronde van de Hoofdklasse A.

Geef een antwoord