Informatie Quick Boys – Huizen

Parkeren, stalling, EHBO
Zaterdag 15 september de tweede thuiswedstrijd en wel tegen sv Huizen. Enige informatie betreffende de aanwezigheid van camerateam(s), het parkeren van auto’s en stallen van fietsen/scooters, de aanwezigheid van EHBO-ers, etc.

Camerateam(s)
Zoals gebruikelijk zullen ook aanstaande zaterdag weer camerateams aanwezig zijn om beelden te maken van de wedstrijd. Hoewel de bekabeling conform de afspraken goed weggewerkt dient te worden, moet u te allen tijde oppassen voor obstakels.

Parkeren
Voor de automobilisten wordt het advies gegeven om te parkeren op parkeerplaats Zuid en gebruik te maken van de ingang Zuid. Het parkeertarief (vanaf 1 oktober is het weer vrij parkeren!) bedraagt 1,20 euro/uur.
Parkeer de auto niet op plaatsen waar dit niet mag; er wordt strikt gecontroleerd en het kost u (met grote zekerheid) een parkeerboete!
Bezoekers van het sportpark mogen de auto niet op de parkeerplaats van zorgcentrum ‘Salem’ parkeren; hier geldt een wegsleepregeling!
De parkeerstrook, links voor de hoofdingang, is bestemd voor autobussen; dit is met bebording aangegeven en dient dus vrij te blijven!
Minder valide bezoekers hebben de mogelijkheid om met een speciale pas (te verkrijgen op het secretariaat) hun vervoersmiddel nabij het hoofdveld op het plein te parkeren. Zonder pas is dit niet mogelijk!

Stalling
Voor de fietsers en scooters-rijders: maak gebruik van de stalling of de nieuwe stallingsstrook achter het clubgebouw. Verkeerd gestalde fietsen/scooters worden verplaatst; dit geldt eveneens voor de fietsen/scooters die nabij de voorkantine zijn gestald.

Verlaagd tarief, 65 plus
Wist u dat er sinds dit seizoen een verlaagd tarief (7 euro) geldt voor de 65-plussers die op de hoofdtribune willen plaats nemen.

(BC)Ledenpas
(BC)Ledenpas kwijt geraakt of beschadigd; neem contact op met het secretariaat (of bestuur businessclub) en vraag een nieuwe pas aan. Zonder (leden)pas hebben leden geen vrije toegang! 

EHBO
Wist u dat er tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal altijd een EHBO-team paraat is. Overkomt u iets, spreek dan direct een steward in die ervoor zorgt dat het EHBO-team op de ‘plaats des onheils’ verschijnt.

Geef een antwoord