Voorbeschouwing Montfoort – Quick Boys (14:30 uur)

Steun de blauwwitten bij de hervatting van de competitie in de Hoofdklasse A
Komende zaterdag staat een inhaalprogramma in de Hoofdklasse A gepland. De dertiende speeldag wordt bovendien gezien als de hervatting van de competitie na een korte winteronderbreking. Quick Boys speelt om 14.30 uur uit tegen Montfoort, een van de outsiders voor de titel.
De oranjehemden hebben zich na een enigszins teleurstellende start knap teruggevochten in de strijd om het kampioenschap. Indien Quick Boys weet te winnen van Montfoort, dan weet zij de achterstand op de runner-up in één klap te halveren. Steun daarom de blauwwitten tijdens de eerste wedstrijd na de winterstop in Montfoort!
De wedstrijd tussen Montfoort en Quick Boys staat onder leiding van scheidsrechter M.A. Geuze. De inwoner van Rotterdam fluit om 14:30 uur voor de aftrap. Voor Derek van der Plas is deze wedstrijd een bijzondere. Indien de hardwerkende steunpilaar in de basisopstelling van trainer Gerard de Geus wordt opgenomen, dan verschijnt hij voor de 250e keer aan de aftrap van een officiële wedstrijd van Quick Boys.

Geef een antwoord