Voorbeschouwing Smitshoek – Quick Boys (20:00 uur)

De blauwwitten strijden vanavond om een plaats in de kwartfinale van het districtsbekertoernooi van West II
Vanavond speelt Quick Boys in Barendrecht een bekerwedstrijd tegen Smitshoek in het kader van het districtsbekertoernooi van West II. De inzet van het duel is een plaats bij de laatste acht. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter S. de Brito Roque. De inwoner van Capelle aan den IJssel fluit om 20:00 uur voor de aftrap.

Met 28 punten uit 16 duels bivakkeert Smitshoek momenteel op de zesde plaats in de Hoofdklasse B. De achterstand op koploper Excelsior Maassluis bedraagt dertien punten. Via zondagderdeklasser Groeneweg (4-0) en zaterdagvierdeklasser Sportief (6-0) bereikten de Barendrechters de achtste finales van het bekertoernooi.

Quick Boys plaatste zich bij de laatste zestien van het districtsbekertoernooi van West II door na de poulefase Neptunes-Schiebroek (w.n.s.) en Monster (2-0) uit te schakelen. Enkele weken geleden stonden Smitshoek en Quick Boys tegenover elkaar in een vriendschappelijk duel. De blauwwitten wonnen met 6-2 dankzij treffers van Derek van der Plas, Geoffrey Galatà, Jaap van der Plas, Yuri Guijt, Etienne Shew-Atjon (e.d.) en Maarten Bak.

Hoewel de prioriteiten bij de competitie liggen, is Quick Boys er alles aan gelegen om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. Er zijn vier tickets te verdienen voor deelname aan het KNVB-bekertoernooi. Reis mee naar Barendrecht en moedig de blauwwitten aan in het duel met Smitshoek.

Geef een antwoord