Vandaag, 15:00 uur: Quick Boys – HFC EDO

De blauwwitten beginnen vanmiddag de oefencampagne
Na vier trainingen speelt Quick Boys vandaag op sportpark Nieuw Zuid de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. De equipe van trainer Ted Verdonkschot treft zondaghoofdklasser HFC EDO. Het aanvangstijdstip van de vriendschappelijke wedstrijd is 15:00 uur.  

De vernieuwde trainersstaf kan een beroep doen op heel veel spelers die ongetwijfeld de kans zullen krijgen om zich in de kijker te spelen. Alleen David Almeida herstelt van zijn achillespeesblessure, terwijl doelman Patrick de Groot individueel heeft getraind. 

HFC EDO komt aankomend seizoen opnieuw uit in de Hoofdklasse A van de zondagamateurs. Vorig seizoen eindigden de Haarlemmers op de achtste plaats in diezelfde competitie. Ook de club uit Noord-Holland, waar Verdonkschot ooit actief was als trainer, komt op Nieuw Zuid net als Quick Boys voor de eerste keer in actie tijdens de voorbereiding.   

Kortom, een interessante krachtmeting voor de blauwwitten die staan te trappelen om zich te introduceren bij de aanhang van Quick Boys. Vanwege het strandfestival Reuring aan Zee sluit het clubhuis een uur eerder dan gebruikelijk, namelijk om 19:00 uur.

Geef een antwoord