Informatie DOVO – Quick Boys

De club uit Veenendaal geeft parkeeradviezen
Supporters
Sportpark Panhuis is de thuishaven van v.v. DOVO. De thuiswedstrijden van DOVO 1 zijn alleen (uitgezonderd DOVO-leden) tegen betaling te bezoeken. De toegangsprijs is € 7,50 voor een volwassene en € 4,50 voor jongeren tot 14 jaar en AOW’ers. De toegang tot de hoofdtribune met zitplaatsen is vrij.

Routebeschrijving naar v.v. DOVO
Vanaf de A12 komend vanuit Utrecht (afslag 23 Veenendaal West / Renswoude). Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Daarna volgt u de Rondweg West. Neem de 4e weg rechts (dit is bij het 5e verkeerslicht rechtsaf). U rijdt dan al op het Panhuis, volg deze weg en over de brug ziet u aan uw linkerzijde sportpark Panhuis. 
Na de spoorlijn ziet u sportpark Panhuis aan uw linkerhand. De eerste weg (na het Shell-station) links het Panhuis oprijden. Volg deze weg en over de brug ziet u aan uw linkerzijde het sportpark Panhuis. 
Met de trein: station Veenendaal-West, vandaar niet meer dan vijf minuten lopen (Sportpark Panhuis ligt pal naast de spoorbaan Utrecht-Rhenen).

Parkeeradvies
v.v. DOVO is met zo’n 1.500 leden een grote club. Bovendien biedt sportpark Panhuis ook onderdak aan voetbalvereniging GVVV. Dit maakt de parkeerruimte op sportpark Panhuis beperkt. Wij adviseren gasten van K.v.v. Quick Boys daarom te parkeren op de aangegeven P-locaties, zoals op de foto aangegeven. Beide parkeergelegenheden liggen op maximaal 5 minuten loopafstand van sportpark Panhuis.

Let op: ‘foutparkeerders’ op of direct grenzend aan sportpark Panhuis lopen een verhoogd risico op boetes!!!

P1) Vanaf rijksweg A12 de Rondweg West volgen richting Veenendaal/Rhenen. Na 5 stoplichten (direct voorbij Shell-station) linksaf slaan. De parkeerplaats bevind zich direct aan uw rechterzijde bij zwembad ‘De Vallei’ of op de parkeerplaats van het daarnaast gelegen schoolgebouw ‘Het Perron’. Sportpark Panhuis is via de fietsers tunnel onder de Rondweg West eenvoudig bereikbaar.

P2) Vanaf rijksweg A12 de Rondweg West volgen richting Veenendaal/Rhenen. Bij het 5e stoplicht rechtsaf slaan. De weg volgen over de brug en voorbij gaan aan sportpark Panhuis (ligt aan uw linkerhand). In een bocht slaat u linksaf, voor winkelcentrum ‘De Ellekoot’. U rijdt over de spoorwegovergang en aan uw rechterzijde ziet u de parkeerplaats. Hier kunt u (zonder parkeerschijf) GRATIS parkeren. Het sportpark ligt op ca. 5 minuten loopafstand.

Let op: Bij winkelcentrum ‘De Ellekoot’ geldt een blauwe parkeerzone MET parkeerschijf, waarmee u niet langer dan 2 uur kunt parkeren!

Geef een antwoord