Mededelingen bekerwedstrijd

Met oog op de bekerwedstrijd Quick Boys – UVS op dinsdagavond 29 oktober aandacht voor het volgende
De parkeersituatie in de nabije omtrek van sportpark Nieuw Zuid is zodanig dat er sprake is van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders. Het bestuur vraagt aandacht om uw auto niet te parkeren op plekken waar sprake is van parkeren voor vergunninghouders en benadrukt met klem dat, zodra het parkeerterrein bij de hoofdingang vol is, parkeren op de Laan van Nieuw Zuid niet is toegestaan. Het is eveneens niet toegestaan uw auto te parkeren op de bus parkeerplaats bij ingang noord alsmede op het parkeerterrein van woonzorgcentrum Salem.
 
Daar rondom het sportpark sprake is van seizoen-parkeergebied is er in de directe omgeving  op de openbare parkeerplaatsen geen sprake van betaald parkeren. Er zijn derhalve voldoende mogelijkheden voor het op juiste wijze parkeren van uw auto. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van van parkeerterrein Zuid (gelegen aan de Sportlaan). Dit is een parkeerterrein met voldoende parkeercapaciteit  waarbij u via een toegangspad langs de duinenrij gebruik kunt maken van de achteringang (ingang Zuid) van het sportpark om vervolgens via de achterzijde van het tribunecomplex richting de hoofdingang te lopen.

Aan diegenen die met de fiets, brommer of scooter naar Nieuw Zuid komen het verzoek uw vervoermiddel op daartoe bestemde plaatsen te stallen, de oprijlaan vrij te houden en de aanwijzingen van aanwezig stewards op te volgen

Tijdens de bekerwedstrijd Quick Boys – UVS zal entree worden geheven. Entreekaarten bedragen € 3,- voor kinderen tot 12 jaar en 65+ en € 5,- voor bezoekers van 12 jaar of ouder. Quick Boys leden hebben vrije toegang op vertoon lidmaatschapskaart.   

De bekerwedstrijd wordt gespeeld onder auspiciën van de KNVB. De gebruikelijke orde- en gedragsregels, waaronder het gebruik van alcohol op de daarvoor bestemde plaatsen (clubgebouw + terras, businessclub) zijn derhalve van toepassing. Aanvang van de wedstrijd is 20:00 uur. 

Geef een antwoord