Routebeschrijving en parkeersituatie

Informatie m.b.t. de wedstrijd RKAV Volendam – Quick Boys
Auto
Het complex van de RKAV Volendam is eenvoudig te bereiken. Vanaf alle richtingen (Amsterdam, Purmerend of Hoorn) neemt u op de provinciale weg N247 de afslag Volendam (N517). Na drie kilometer neemt u bij de eerste rotonde de afslag rechts. U rijdt circa 500 meter rechtdoor en direct voorbij het BP/Ford station gaat u bij de verkeerslichten naar links het parkeerterrein van de RKAV Volendam op.

Openbaar vervoer
Direct naast het de ingang van het sportcomplex bevindt zich bushalte Pr. Margrietstraat. De halte Heideweg ligt achter het complex. Voor de exacte vertrektijden en buslijnen wordt verwezen naar de site van de vervoerder: www.ebs-ov.nl.

Parkeergelegenheid
Er zijn circa 100 parkeerplaatsen beschikbaar op het complex. Vooral in de weekends is het parkeerterrein rond 13.00 uur al overvol waardoor u genoodzaakt bent om in de nabije omgeving uw auto te parkeren. Een goed alternatief betreft het aan de overzijde van de Julianaweg gelegen parkeerterrein van het (Roompot) Marinapark Volendam. Let op dat daar wel een deel voor kort parkeren met parkeerschijf is ingericht. Aangeraden wordt even (100 m) door te rijden naar de tweede ( grote) bezoekers parkeerplaats met vrije plaatsen. De gemeente Edam-Volendam heeft met uitzondering van enkele privéparkings noggeen betaald parkeren ingevoerd in de bebouwde kom. Direct naast de hoofdingang op ons parkeerterrein is een parkeerplaats voor invaliden.

Een dringend verzoek om uw auto in ieder geval niet te parkeren op of langs de smalle toegangsweg naar het parkeerterrein en voor het toegangshek naar het hoofdveld. Auto’s die daar geparkeerd staan worden in verband met de veiligheid weggesleept.

Geef een antwoord