Quick Boys komt tekort tegen v.v. Bennekom

v.v. Bennekom – Quick Boys 3 – 0
Na een 0 – 0 ruststand trok v.v. Bennekom in de loop van de tweede helft de wedstrijd naar zich toe en wist drie keer het net van de blauwwitten te vinden.

Quick Boys heeft momenteel andere belangen dan de competitie, de focus is volledig gericht op de nacompetitie. De blauwitten willen die nacompetitie maar wat graag naar zich toe trekken om zo alsnog de zo gewenste promotie naar de topklasse alsnog te bewerkstelligen.Quick Boys miste door schorsingen en blessures een aantal vaste waarden in de opstelling, toch deed deze opstelling in het begin van de wedstrijd weinig onder voor v.v Bennekom. Beide tegenstanders namen ruim de tijd om elkaar af te tasten. Na ruim tien minuten spelen creëerde Quick Boys de eerste doelkans toen Jaco van der Bent Jaap van der Plas aanspeelde die de bal op de paal mikte. Een paar minuten later kreeg Dave Magee voor v.v. Bennekom de gelegenheid om Ruben van der Does te testen, die geen probleem had met het slappe schot van Magee. Ook Kevin Sissing ondernam even later een poging de score te openen, weer was doelman Van der Does spelbreker voor v.v. Bennekom.

Bijna halverwege de eerste helft zag Jaco van der Bent zijn inzet door doelman Veeneman gestopt worden, terwijl in dezelfde tijdfase Derek van der Plas, via Jaco van der Bent in balbezit gekomen, zijn doelpoging door doelman Veeneman over de deklat getikt worden.

Voor v.v. Bennekom had Mo Bendadi meer rendement moeten halen toen hij eerst door de blauwwitte defensie sneed maar daarna voor eigen succes ging en de bal voorlangs het doel werkte. Langzaam maar zeker trok v.v. Bennekom het initiatief naar zich toe. Quick Boys creëerde geen kansen meer terwijl de thuisploeg aandrong bij de blauwwitte defensie die voorlopig wist te voorkomen dat v.v. Bennekom tot scoren kwam.

Na de rust kwamen beide tegenstanders in ongewijzigde samenstelling terug in het veld. Weer drong v.v. Bennekom aan bij Quick Boys dat er steeds minder aan te pas kwam. Na een kwartier spelen sneed Kevin Sissing het strafschopgebied binnen om vervolgens een doelpoging te wagen die door Ruben van der Does werd gekeerd, de afvallende bal kwam in de voeten van Ahmet Kilic  die direct een doelpoging waagde maar weer de alerte Ruben van der Does op zijn weg vond.

Toch zou v.v. Bennekom in deze fase van de wedstrijd verdiend op voorsprong komen. Kevin Sissing verwierf zich een vrije doorgang op doelman Van der Does die de inzet van Sissing in eerste instantie nog wist te keren maar kansloos was toen Sissing nog een doelpoging kon wagen toen de afvallende bal voor zijn voeten kwam.

Halverwege de tweede helft verdubbelde de zojuist ingevallen Marco van Rooijen de voorsprong, Van Rooijen had zich meester gemaakt van de afvallende bal uit een voorzet vanaf de rechterflank die door doelman Van der Does niet kon worden gekeerd.

v.v. Bennekom bleef Quick Boys onder druk zetten, terwijl de blauwwitten geen gelegenheid zagen het wedstrijdbeeld te kantelen, daar brachten de wissels die in de loop van de tweede helft werden gebracht ook geen verandering in. Vlak voor tijd waren er nog doelpogingen van Jaap van der Plas en van invaller Thom de Vries. Die doelpogingen werden tot hoekschop verwerkt die zonder gevolgen bleef. Tenslotte bepaalde Mo Bendadi in de slotminuut de uitslag op 3 – 0 voor v.v. Bennekom.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}