Extra informatie

Aparte ingang voor supporters van Quick Boys
In navolging op de informatie met oog op de wegwerkzaamheden op de aanrijroute (A28) naar Ermelo via deze weg nog wat nadere informatie met oog op parkeergelegenheid en toegang tot het sportpark van DVS’33.

Bij aankomst in Ermelo via de N203 bij de grote rotonde op de Putterweg (kruising Ericalaan / Hamburgerweg) linksaf of rechtsaf (afhankelijk van welke richting u komt) de Hamburgerweg volgen. Bij het tweede kruispunt gaat u linksaf de Paul Krugerweg op. Nabij het sportpark wordt u verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en uw voertuig te parkeren op het parkeerplaats PROSON.

Na het parkeren van uw voertuig volgt u de looproute (groene lijn) naar het sportpark zoals in onderstaande plattegrond aangegeven. Voor de supporters van Quick Boys is een aparte ingang ingericht. De Groevenbeek-zijde van het sportpark is voorbestemd voor de Quick Boys supporters. Hier is tevens een ruimte gecreëerd voor het aankopen van consumpties van uiteenlopende aard. Hiertoe dient u munten aan te schaffen welke verkrijgbaar zijn bij de kassa ter hoogte van de eerder gememoreerde voor Quick Boys supporters gecreëerde ingang. 

Het behoeft geen betoog dat de wedstrijd wordt gespeeld onder auspiciën van de KNVB en  de KNVB ordemaatregelen strikt dienen te worden nageleefd. Het is verboden om voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk af te steken, evenals het uiten van ongewenste spreekkoren, het gebruik van alcohol en het ongeoorloofd betreden van het speelveld.

In de hoop op een mooie en bovenal sportieve voetbalmiddag.

Geef een antwoord