Aanmelden landenteams 2020/2021

Op zaterdag 5 september starten we weer met misschien wel de leukste afdeling van Quick Boys: de landenteams.

Het afgelopen seizoen was ondanks de noodzakelijke tijdelijke voetbal-stop weer erg geslaagd. Ruim 100 kinderen (met medewerking van enthousiaste begeleiders en trainers) werkten de landencompetitie af. Dit grote aantal spelertjes is terug te zien in de maar liefst tien JO8 teams die gaan starten in seizoen 2020/2021, met flink wat ‘Quick Girls’ in hun midden!

De opzet van de landenteams blijft ongewijzigd: de kinderen rond de 6 jaar (grofweg uit geboortejaar 2014) spelen in de 6 tegen 6 teams en de kinderen vanaf 4 ½ jaar (grofweg geboortejaar 2015) spelen in de 4 tegen 4 teams. Indien mogelijk start dit najaar ook weer een trainingsgroep voor de allerjongste kinderen (vanaf 4 jaar), maar hiervoor wordt nog gezocht naar een trainer.

De landenteams trainen op woensdagmiddag en iedere zaterdagmorgen speelt elk team een wedstrijd in de onderlinge landencompetitie. In de winterstop voetballen de landenteams een paar keer in een sporthal en in februari gaan we met nieuwe teamindelingen beginnen aan de voorjaarscompetitie. De afgelopen jaren hebben we ook wedstrijden tegen leeftijdsgenootjes van andere verenigingen gespeeld. Als het enigszins mogelijk is willen we dit het komende seizoen natuurlijk ook weer  afspreken.

Op dit moment zijn er al heel wat aanmeldingen. Wil je ook mee doen met de mooiste competitie van Nieuw-Zuid, leren voetballen en op een ontspannen en gezellige manier aan teamsport doen?

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier via deze link 

Zonder de hulp van enthousiaste ouders ouders en vrijwilligers is de landencompetitie niet mogelijk.

Teamindelingen!

Eind augustus zullen de teamindelingen worden gemaakt, waarbij we voor elk team een trainer en begeleider nodig hebben.

Elk seizoen is er een groep van 16 tot 20 enthousiastelingen nodig om te helpen bij de trainingen en om zaterdag de wedstrijden in goede banen te leiden. Zonder de hulp van ouders en vrijwilligers is het echt niet mogelijk om deze competitie te organiseren.

Natuurlijk is hierbij alle hulp welkom!

Lijkt het je leuk om mee te helpen en er zo voor te zorgen dat ook de jongste Quick Boys leden op een plezierige wijze met voetbal bezig zijn, meld je dan nu aan! De landenteams zijn op zoek naar mensen die mee willen helpen bij trainingen of het begeleiden bij de wedstrijden op zaterdag.

Is je interesse gewekt? Mail gerust naar landenteams@quickboys.nl.