Bestuurslid selectievoetbal stopt, wel verkiesbaar in andere functie

Hiermee delen we als bestuur mee dat Cees Haasnoot heeft besloten zich niet voor een derde termijn beschikbaar te stellen als bestuurslid selectievoetbal. Na zes jaar vindt hij het tijd voor een nieuw en fris gezicht op deze belangrijke en zware positie.

We zijn verheugd dat we oud-eerste elftalspeler Jaap Hoek bereid hebben gevonden om zich kandidaat te stellen voor de functie. Jaap is momenteel lid van de Technische Commissie en maakt bovendien deel uit van de Scoutingscommissie. We zullen hem tijdens de komende ledenvergadering van harte voordragen als opvolger van Cees.

In combinatie met de recente benoeming van Stefan Schaap als voorzitter van het Technisch Hart van de Jeugd denken we hiermee een goed fundament te leggen voor de toekomst.  

Op ons verzoek stelt Cees Haasnoot zich wel beschikbaar als bestuurslid commerciële zaken. Deze positie zal vacant komen indien de voordracht van Martin Haasnoot als voorzitter van K.v.v. Quick Boys door de ledenvergadering wordt omgezet in een benoeming.  

In de afgelopen zes jaar heeft Cees veel verschillende portefeuilles bekleed binnen het bestuur: de functie van bestuurslid voetbalzaken (in eerste instantie zowel recreatie- als selectievoetbal) heeft hij tijdelijk gecombineerd met het penningmeesterschap ad interim en de bestuursverantwoordelijkheid voor het clubhuis. Vanaf zijn benoeming is Cees bovendien al de vice-voorzitter.

Op basis van zijn kennis, ervaring en netwerk hebben we hem gevraagd zich kandidaat te stellen voor de positie van bestuurslid commerciële zaken, waar Cees positief op heeft gereageerd. Als bestuur dragen we hem tijdens de komende ledenvergadering dan ook van harte voor als bestuurder commerciële zaken.

Quote Cees Haasnoot:
“Bestuurslid selectievoetbal bij Quick Boys is een hele mooie maar zware functie. Als tegenstander van beloftenteams heeft hun intrede in onze competitie mijn motivatie geen goed gedaan. Verder wil ik wat vaker genieten van mijn voetballende zoon. Maar daarnaast is het nu ook tijd voor een ander gezicht. Iemand die de zo gewenste stap naar de tweede divisie hopelijk wel kan realiseren, het niveau waarop Quick Boys thuishoort.

Terugkijkend ben ik trots op allen die de club altijd zijn blijven steunen: de kernsupporters, de sponsoren, de stewards en de overige vrijwilligers die dag en nacht klaarstaan voor Quick Boys. Er zijn mooie mijlpalen geweest zoals het kampioenschap, de nominatie voor beste jeugdopleiding en de introductie van het G-voetbal bij onze club. Verder hebben we nu op voetbalgebied een stevige structuur met een goede organisatie.

Teleurstellingen zijn er ook. De grootste: promotie naar de tweede divisie is onder mijn verantwoordelijkheid helaas niet gelukt. Dan moet je eerlijk zijn naar jezelf en mede daarom is het nu tijd om het stokje over te geven. Hopelijk blijven we allemaal voor 100% achter onze spelers en staf staan en steunen we het management en de leiding op voetbalgebied ook als het soms wat minder gaat. De grootste tegenstander van Quick Boys is Quick Boys zelf, maar het blijft nu eenmaal de mooiste amateurclub van Nederland!”

We danken Cees voor zijn inzet in de afgelopen jaren als bestuurslid selectievoetbal en hopen dat zijn kandidatuur zal leiden tot een verlengde samenwerking in de functie als bestuurder commerciële zaken.

Bestuur K.v.v. Quick Boys

Geef een reactie