Uitwedstrijd naar Spakenburg

Op zaterdag 4 mei aanstaande speelt Quick Boys een interessante uitwedstrijd. De blauw-witten zijn dan te gast in Bunschoten-Spakenburg, aan de blauwe zijde van De Westmaat, waar het eerste elftal het opneemt tegen de koploper. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar Spakenburg.

Op zaterdag 4 mei aanstaande speelt Quick Boys weer een uitwedstrijd in competitieverband. De blauwwitten zijn dan te gast in Spakenburg, aan de blauwe kant van de Westmaat, waar het eerste elftal het opneemt tegen koploper Spakenburg. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar Spakenburg.

De burgemeester van het dorp aan het IJsselmeer heeft een buscombi verplicht gesteld om af te mogen reizen naar Spakenburg. Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan moet je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan op dinsdag 30 april tussen 20.00 en 21.00 uur of donderdag 2 mei tussen 20.00 en 21.30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. De kosten voor een buscombikaart bedragen € 25,-. Dit is een prijs voor zowel de toegang als de bus.

LET OP: de verkoop op dinsdag is een extra verkoopmoment. Als je zeker wilt zijn van een plaats in de bussen, is het raadzaam om op dinsdag al een kaart te halen. Dan kunnen we garanderen dat er voldoende bussen zijn om iedereen te vervoeren naar Spakenburg!

De bus vertrekt om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 14:30 uur.