E-overnachting op 5 juli

Het woord “tentenkamp” heeft tegenwoordig een wat negatieve lading, maar bij ons op Nieuw Zuid totaal niet. Op 5 en 6 juli zal het gezelligste tentenkamp van Nederland zich weer opslaan op ons sportpark. De “E-overnachting” staat die nacht dan op de planning, dus ouders van de kinderen van de JO/MO11, reserveer deze datum alvast in de agenda zodat jullie een nachtje zonder jullie kroost zijn.

Het feest zal starten op vrijdagmiddag 5 juli om 16.00 uur. De kids worden door de begeleiding meegenomen in een geweldige avond, nacht en ochtend vol leuke, gezellige en sportieve bezigheden. Er is een schitterend programma in elkaar gezet met een aantal mooie verrassingen zoals iedereen wel gewend is. Zaterdag rond de klok van 12:00 kunnen de kinderen dan weer afgepeigerd, maar een mooie ervaring rijker, opgehaald worden op Nieuw Zuid.

Inschrijven

Houd volgende week de website en de socials in de gaten voor meer informatie over de inschrijving en betalingsinformatie en twijfel niet te lang met opgeven want: VOL=VOL.