Ook JO11-1 sleept kampioenschap binnen

Zaterdag 16 maart was het dan eindelijk zover. Quick Boys JO11-1 kreeg de kans om zich te kronen tot kampioen op het prachtig gerenoveerde sportpark van SJC. Voorafgaand aan de wedstrijd waren de voorbereidingen voor het vieren van de titel al in volle gang, maar zoals iedereen weet, “de bal is rond” en de jongens moesten het toch nog maar even laten zien op het veld. De zenuwen voor de wedstrijd waren duidelijk merkbaar. Sommigen waren stiller dan normaal, anderen juist heel druk. Het hoort er allemaal bij.

Om 11:30 uur werd er afgetrapt en de spelers werden onthaald met blauwe rook en applaus van de in groten getale aanwezige familie en supporters. Quick Boys JO11-1 mocht zelf aftrappen en de openingsfase was er een van aftasten en zenuwen. SJC, hoewel een laagvlieger deze competitieronde, kwam goed voor de dag en voetbalde een prima openingsfase. Onze jongens begonnen iets onder hun kunnen, maar na het eerste kwart stond het gelukkig 1-0 voor Quick Boys JO11-1.

Naarmate de wedstrijd vorderde, wisten de jongens zich door hard werken en een paar mooie goals los te weken van SJC. Na de snelle en prachtige 4-0 vlak na rust, leek het verzet gebroken en liep het team uiteindelijk uit naar een 8-1 overwinning. Na het laatste fluitsignaal kon het feest beginnen en werden de bloemen en kampioenstrofeeën gretig in ontvangst genomen. Blijdschap alom en na een feestje op het veld met opnieuw blauwe rook, werd er in de kleedkamer ook nog flink gezongen. Blij en voldaan werd daarna nog gezamenlijk de McDonald’s bezocht als afsluiting van een prachtige dag. Een geweldige prestatie, een leuke dag en nu op naar fase 4 voor een mooie afsluiting van het seizoen.