JO16-3 winterkampioen

Op een koud en kletsnat Sportpark Middelmors speelden de jongens van de JO16-3 vorige week zaterdag (14-01) de competitiewedstrijd tegen Rijnsburgse Boys JO16-2.
Na een hele mooie reeks met alleen maar overwinningen leek het er op dat de afgelaste wedstrijden niet meer ingehaald zouden worden. Gelukkig was er nog ruimte in het programma en liet het weer het toe om deze wedstrijden na de jaarwisseling alsnog in te halen. Met nog twee wedstrijden te gaan hadden de blauwwitten 3 punten nodig om F.C. Lisse JO16-3 definitief achter zich te laten.

Zwaarbevochte overwinning

Een gemakkelijke wedstrijd beloofde het vooraf niet te worden tegen Rijnsburgse Boys. Na een achterstand van 2-1 bij rust vochten de jongens zich in de tweede helft knap terug in de wedstrijd. Via drie goals van Hendrik van Duijn en twee goals van Liam de Vreugd werd een 4-5 overwinning uit het vuur gesleept. Door dit resultaat mochten de mannen zich kronen tot winterkampioen en kunnen terugkijken op een mooie reeks wedstrijden met tegenstanders als v.v. Katwijk JO16-2, v.v. Noordwijk JO16-2 en F.C. Lisse JO16-3.

Door deze overwinning was de laatste wedstrijd in de wintercompetitie er alleen een voor de statistieken. Deze werd overigens, tegen de nummer laatst R.C.L. JO16-3, met 10-2 gewonnen.
Gefeliciteerd mannen en succes in de tweede klasse: “Dat is ons vaandel waard, Quick Boys bovenal”