Jong Quick Boys wint moeizaam van stug Jong Westlandia

Jong Quick Boys speelde 18 maart de uitwedstrijd tegen Jong Westlandia. Op sportpark de Hoge Bomen speelde Jong Quick Boys niet haar beste wedstrijd van het seizoen maar wisten toch de drie belangrijke punten terug naar Nieuw Zuid te brengen.

De eerste helft kunnen we vrij snel afdoen qua verslag, het werd een steekspel waarin niet enorm veel gebeurde en waarin keeper Luca van Belen zijn doel schoon wist te houden. Hooguit twee grote kansen werden geteld maar beide ploegen troffen met deze pogingen de paal.

In de tweede helft kwam de thuisploeg in de 60e minuut op een 1-0 voorsprong, in het laatste half uur wisten de jeugdige blauwwitte alsnog het tij te keren. Dankzij 2 doelpunten van Bart Kuyt en een doelpunt van Kai Oudshoorn won Jong Quick Boys uiteindelijk met 1-3.
Een belangrijke overwinning want met een wedstrijd minder en maar 4 punten achterstand op de koploper Jong F.C. Eindhoven ligt de strijd om de eerste plaats nog open.

Strijd om de koppositie:

Op zaterdag 1 april komt koploper Jong F.C. Eindhoven op bezoek op sportpark Nieuw-Zuid de aftrap is 15:00.  Jong Quick Boys is samen met Jong M.V.V.  1 van de 2 laatste ploegen die het Jong F.C. Eindhoven nog lastig kunnen maken.

Kwartfinale beker:

Op vrijdag 7 april (goede vrijdag) staat de kwartfinale van de K.N.V.B. beker op het programma.

Jong PEC Zwolle is daarin de tegenstander op Nieuw-Zuid. Jong PEC Zwolle wist in de eerste seizoenshelft kampioen te worden van de 1e divisie oftewel een tegenstander van formaat.
De aftrap van deze wedstrijd is om 19:30 uur op sportpark Nieuw-Zuid dus reserveer deze datum in uw agenda voor een onvervalst bekeravondje op Nieuw Zuid