Kampioenengalerij: MO15-1

Het einde van de competities nadert en dat betekent dat de prijzen ook verdeeld gaan worden. De eerste melding is inmiddels binnen, de meiden van de MO15-1 mogen zich, na een 6-0 overwinning op D.S.V.P.  MO15-1,  tot kampioen kronen. Namens de Club van harte gefeliciteerd meiden!! Hieronder het verslag en de foto’s van de kampioenswedstrijd:

It’s a beautiful Day.. schalt uit de radio en zo is het ook. De dag der dagen van het seizoen 2021-2022. Vandaag kunnen de meiden kampioen worden, hiervoor dient gewonnen te worden en tegelijkertijd dienen de meiden van Quick te verliezen.

Vooraf is er van alles voorbereid en de meiden kunnen van start. De bal wordt in beweging gebracht en 5 seconden later bolt het net op. Abigail schiet de voorsprong tegen de touwen. Wat een start van de meiden.

Bekomen van de schrik pakt de tegenstander de wedstrijd op en een mooie strijd tussen twee goed spelende ploegen ontspint zich. Het spel speelt zich vooral af tussen de beide 16 meter gebieden en beide ploegen proberen gevaarlijk te worden. 
Toch duurt het lang voordat er echte kansen ontstaan, vlak voor rust valt de bal na een voorzet van rechts voor de voeten van Abigail en de 2-0 staat op het bord.

In de rust worden de puntjes op de i gezet voor de tweede helft en deze wordt weer fanatiek aangevangen. Binnen 5 minuten staat de 3-0 op het bord door Indy.
Op dat moment wordt ook duidelijk dat de concurrent op achterstand staat en de meiden gaan nog scherper spelen. De score loopt snel op door Indy, Lieke en Abigail en brengt de eindstand op 6-0.

De titel is binnen en de meiden kunnen feest gaan vieren. Meiden gefeliciteerd en maak er met de bezielende leiders Pieter (Peppie) en Koos (kokkie) een feestje van.