Ook de jeugd hervat de jubileumviering

Nou ja hervat…… eigenlijk moet het zijn “ Jeugd start de jubileumviering”. Waar de senioren nog wel hadden kunnen genieten van enkele feesten, pieste de jeugd naast de spreekwoordelijke pot, maar Quick Boys zou Quick Boys niet zijn als ze niet hadden gezocht naar kleine alternatieven, en die zijn er voldoende geweest. Onderlinge toernooien, met grote regelmaat een patatje, een AA-tje, tosti’s, de paashaas die zakjes eieren uit kwam delen en ga zo maar door. Juist dit soort acties maakt onze club zo groot en mooi!!

Woensdag 11 mei was het voor de jeugd toch echt zover, de jubileumviering werd hervat. Op een lekker zonnig Nieuw Zuid mochten de JO10 t/m JO12 en de MO11 op komen draven voor een spellenmiddag met o.a. bubblevoetbal, achery (boogschieten) en een heuse bootcamp. Zo’n 200 kinderen werden flink bezig gehouden, waar op veld 3 een groep werd onderworpen aan een heuse bootcamp, geleid door o.a. voormalig eerste elftal speler Joey Ravensbergen, was het op veld 2 gieren van de lach tijdens het bubblevoetbal. Het bleek voor velen toch lastiger om bij de bal te komen dan ze dachten en richtte ze zich vooral op het elkaar omduwen en bodychecken wat hilarische taferelen opleverden.

Op het landenteams veld werd er gezocht naar de “Michael van Gerwen onder de voetballers”, een immens groot klittenband dartbord was neergezet en de jeugd moest proberen om zoveel mogelijk “ONE HUNDRED AND EIGHTIES” te schieten. Ook dit bleek lastiger dan gedacht en al snel werd de focus verlegd naar de “BULLS EYE” wat hier en daar nog wel lukte zie hier.

Op veld vier was er een boogschuttersveld ingericht, na wat veiligheids instructies en het opzetten van beschermende helmen mocht de jeugd elkaar met een boog proberen af te schieten wat heel fanatiek gedaan werd. Verschillende tactieken werden gebruikt, omsingelen van de tegenstander, op afstand de lucht inschieten met een grote boog en het domweg overrompelen van de tegenstander door op ze af te stormen…. Alles kwam voorbij. Op veld 6 werd er een competitie penalty schieten gehouden waar ook nog een kleine prijs mee te verdienen was dus daar werd ook zeer serieus meegedaan.

Ten slotte kregen de jeugdspelers via de speaker van dienst te horen dat ze aan het einde van de middag ook nog een patatje kregen wat met groot gejuich werd ontvangen. De speaker voegde daar wel aan toe dat het een zeer gezond patatje was waar je er niet dik van zou worden…. Waar hij deze wijsheid vandaan haalde en of het überhaupt waar is geweest laten we maar in het midden, het leek wel alsof het de speaker van het eerste was die ook altijd op zijn eigen manier met grappen en grollen de supporters (en soms ook scheidsrechters en spelers) op de hoogte stelt/vermaakt en terecht wijst waar nodig.

Al met al een geweldige middag, waar het media team een mooi fotoverslag van heeft weten te maken. Check hier de beelden.

PROGRAMMA

Ook de komende weken staan er allerlei evenementen op het programma, zie daarvoor de agenda, houd de website in de gaten en via deze link kunnen jullie alvast vooruit kijken.

BEELDEN

Ook hier zal het mediateam proberen zoveel mogelijk in beeld te brengen en omdat we met grote regelmaat de vraag krijgen “Waar staan die foto’s dan”….. Hierbij de link naar waar de beelden geplaatst worden. Mocht u zelf leuke foto’s hebben gemaakt met een fotocamera ontvangt het mediateam deze graag via wetransfer op fotograaf@quickboys.nl