Minimale overwinning MO15-1

Vandaag voor de verandering geen wind en regen, maar een stralend zonnetje op sportpark Nieuw Zuid. De MO15-1 treedt aan tegen SJZ voor de derde wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Quick Boys mist twee spelers vanwege vakantie en heeft twee niet geheel fitte speelsters, dus is Eva Pluijmgraaff opgeroepen om het team te versterken.

De thuisploeg start goed aan de wedstrijd en houdt de tegenstander van de eigen helft af. Het team komt aanvallend echter niet verder dan een paar speldenprikjes. Toch weet Quick Boys te scoren. Rebekka frommelt de bal in twee keer achter de uitstekende Zoetermeerse keepster. Iedereen juicht, maar de grensrechter zag buitenspel en de goal wordt afgekeurd. De eerste helft verloopt vervolgens rommelig. Beide teams kunnen niet echt gevaarlijk worden.

In de tweede helft is meer zorgvuldigheid geboden van Quick Boys kant. Dit lukt echter niet altijd, waardoor er onnodig kansen worden weggegeven. Sophie is gelukkig alert en is vaak eerder bij de bal dan de groen-witte spitsen. Aan de overkant krijgt de thuisploeg wat meer kansjes. Uiteindelijk weet Eva aan haar bewaakster te ontsnappen en de openingstreffer te produceren. Dit blijkt de winnende, want beide teams komen in het vervolg niet meer tot scoren. De derde overwinning is een feit. Volgende week wordt er niet gespeeld, dus tot over twee weken!  Check hier de foto’s