MO11-1 wint knap van de nr. 2

Vandaag stond de spannende wedstrijd tegen Blijdorp op het programma. Blijdorp staat 2e in het klassement en de meiden wisten dat dit een zware pot zou gaan worden.
Trainer Patrick is geopereerd aan zijn stembanden en mag een aantal dagen niet praten en moet rust houden, dit tot grote vreugde van zijn vrouw Zodoende moesten de andere twee trainers Maurice en Joeri de klus zien te klaren met het team. Vaste verdedigsters Saar en Liza waren vandaag afwezig wegens een uitje naar Duinrell. Belou en Liza waren bereid om als gastspeelsters op te treden.

De wedstrijd was nog maar net begonnen maar de meiden bleken nog niet helemaal wakker, ondanks de aanvangstijd van 11 uur. Blijdorp wist na een goed samenspel de 0-1 te scoren. Quick Boys liet de koppies niet hangen en het was al vrij snel 1-1 door Isa. Door een goede actie van Lois op Jaira werd het 2-1. De meiden hadden er vertrouwen in en lieten zich niet opzij zetten. De verdediging bestaande uit Lise, Tessa, Liza en Belou zorgde ervoor dat Floor in het doel niet veel te doen had.


Na een prachtig samenspel tussen Tess en Noa, was het Jaira die wederom het net trof, het was 3-1. En vlak erna was het wederom Jaira die de 4-1 binnen knalde. Blijdorp gaf zich niet gewonnen en bleef knokken voor iedere bal. Door een aantal goede reddingen van Floor wisten de blauwwitten het de tegenstander knap lastig te maken. Helaas wisten ze er toch nog een in te krijgen en werd het 4-2. Quick Boys gaf niet op en in het slot van de wedstrijd was het Noa die met een prachtige voorzet Jaira in stelling bracht. Met een prachtige knal was het 5-2.

Een bekend voetballer uit Amsterdam had ooit de prachtige woorden ‘’ zonder strijd geen overwinning’’. Nou, dat was vandaag meer dan van toepassing. Goed samenspel en hard werken is vandaag beloond met een verdiende overwinning. Nu lekker genieten van de vakantie.

Na de vakantie nog 1 wedstrijd te spelen en die gaat onze 11-1 ook gewoon, net als vandaag, met inzet winnen. Liza en Belou bedankt dat jullie mee wilden spelen, voor volgende seizoen hebben we jullie alvast op de lijst erbij gezet!