MO15-1 pakt zwaarbevochten punt

Vandaag opnieuw een top wedstrijd voor de MO15-1 tegen de meiden van Concordia. Op een fris en guur nieuw zuid wordt de bal om 10:00 in beweging gebracht.

Zoals altijd wordt de aanval gezocht en wordt er druk op de tegenstander gezet. Dit resulteert in een aantal voorzetten van de linkerflank waar gastspeelster Anna Hoek zich heeft geposteerd. Helaas worden de eerste kleine mogelijkheden niet omgezet naar doelpunten.
Halverwege de eerste helft is er een scherpe uitbraak van Concordia die helaas voor de thuisploeg doeltreffend wordt afgerond. Tijd voor weer een potje mentale veerkracht.
Wederom een mooie aanval over links met combinaties tussen de beide Anna’s. Een strakke voorzet door Hoek wordt goed binnen gewerkt door de bij de tweede paal opgedoken Rebecca. De gelijkmaker staat op het bord.


Kort daarop breekt Anna Hoek uit door het midden en schiet de bal strak in de kruising. De meiden staan op een verdiende voorsprong. Met een winterse bui hagel in de nek mogen de meiden de welverdiende limopauze in.


De tweede helft een ander spelbeeld. Concordia komt steeds vaker door de achterste linie en Sophie krijgt het druk. Met nog 10 minuten te spelen wordt het verzet gebroken en ligt toch de 2-2 tegen de touwen. Helaas weten de meiden geen grote kansen meer te realiseren, tot de laatste minuut: Rebecca legt de bal af op de instormende Naomi Jonker maar de tegenstander weet er nog net een teennagel tegen te krijgen. Hierdoor eindigt deze spannende wedstrijd in een gelijkspel. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. Op naar volgende week!