Nieuw Jeugdtoernooi op Nieuw Zuid

Het REFTECH Divisie Jeugdtoernooi staat voor de deur en de spanning stijgt bij de jeugdspelers en hun coaches. Op Hemelvaartsdag zullen teams uit heel Nederland (en België) strijden om de felbegeerde titel. Het toernooi wordt georganiseerd in de traditie van vroegere Internationale Jeugdtoernooien op Nieuw Zuid en belooft een spektakel te worden voor spelers, trainers en supporters.

Dit jaar starten we een nieuwe traditie en kijken we uit naar een mooie dag vol spannende en uitdagende wedstrijden. Het deelnemersveld is indrukwekkend, met bekende clubs uit verschillende divisies, waaronder AFC Amsterdam, AFC ’34, Be Quick, sv Hoofddorp, Koninklijke HFC, PVCV, Roda ’46, Spartaan ’20, TOGB, Zeeburgia en Lyra Lierse uit België.

Deze teams zullen strijden in twee leeftijdscategorieën, JO14 en JO15. Na de poulewedstrijden en kruisfinales zullen de finalisten uiteindelijk op het hoofdveld van Sportpark Nieuw Zuid bepalen wie de winnaar wordt in beide categorieën.

Het belooft een fantastische dag te worden, mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van hoofdsponsor Reftech BV en sponsors Horesca Horecavo en Bakkerij Van Maanen. Kijk hier voor meer info over de sponsors van het toernooi.

Hoofdsponsor

Sponsors