Jong Quick Boys – Jong F.C. Dordrecht

Morgen (23 oktober) 14:30 op veld 1 staat er een belangrijke wedstrijd op het programma voor Jong Quick Boys, het is er één van aanhaken of afhaken…. Kom dus morgen allemaal naar Nieuw Zuid en steun onze Boys in hun wedstrijd tegen subtopper Jong F.C. Dordrecht.

Jong Quick Boys is qua resultaten de competitie wat wisselvallig begonnen. Ze bezetten de tiende plek met 7 punten uit 6 wedstrijden. Gezien het spelbeeld wat ze wekelijks op de mat leggen een ietwat vertekend beeld, het spel is goed alleen de resultaten blijven nog uit voor de equipe van Derek van der Plas.

De “Dordtse Schapenkoppen” daarentegen zijn de competitie uitermate goed begonnen en staan met 13 punten op een vierde plaats met maar 3 punten achterstand op koploper F.C. Eindhoven. Met recht een goede start te noemen en treffen onze Boys dus een tegenstander van formaat.

In alle opzichten wordt de wedstrijd van morgen dus een kraker, voor onze jongens is het van belang om de aansluiting met de subtop te vinden, de opponent wil uiteraard blijven strijden om de bovenste plaatsen. Tel daarbij op een hopelijk goed gevuld Nieuw Zuid, een lekker “Kattuks briesje” en wie weet wel de QB Tifosi die van zich laat zien en horen, dan heb je alle ingrediënten voor een spektakel stuk, iedere QuickBoyzer weet hoe het kan spoken op Nieuw Zuid.

Dus je hoeft morgen niet met je vrouw naar dorp, je bingewatch serie kan even op pauze en weer om te fietsen of te vissen is het ook niet dus komt allen naar Nieuw Zuid om onze Boys aan te moedigen.

Jong Quick Boys – Jong F.C. Dordrecht
Sportpark Nieuw Zuid
14:30 op Veld 1