Contract Guus Offerhaus opengebroken en verlengd

Het heeft hem ogenschijnlijk weinig moeite gekost om te acclimatiseren in zijn nieuwe voetbalomgeving op sportpark Nieuw Zuid. Aanwinst Guus Offerhaus, overgekomen van competitiegenoot Koninklijke HFC, is een vaste waarde in het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden en scoort wekelijks een ruime voldoende in het shirt van Quick Boys.

Ook de clubleiding is zeer tevreden over de prestaties van de verdediger annex middenvelder tot nu toe. In samenspraak met de 22-jarige inwoner van Midwoud is zijn contract opengebroken en verlengd tot medio 2025. Daarnaast is een eenzijdige cluboptie voor nog een extra jaar bedongen door de Technische Commissie van de blauw-witten. Offerhaus voelt zich als een vis in het water in Katwijk en wil de komende jaren heel graag zijn steentje bijdragen om de doelstellingen van de club te verwezenlijken.

Langs deze weg wordt Guus Offerhaus van harte gefeliciteerd met zijn contractverlenging en wenst de technische leiding hem een plezierige en succesvolle toekomst bij Quick Boys.