Foto’s van Dé Derby; It’s ours!

We moeten terug naar seizoen 2003-2004, waarin voor het laatst zowel de uit- als de thuiswedstrijd van DE Derby der Derby’s in ons voordeel uitviel. Maar dit seizoen staat er geen maat op onze Blauw-Witte brigade! Wat een strijders, wat een team staat er toch. Helaas mochten uitsupporters er weer niet bij (wat sommigen niet weerhield om toch te gaan), maar voor die duizenden anderen was er een livestream, en ook het fototeam heeft op volle toeren gedraaid.

Ed en Danielle Baars hebben schitterende wedstrijdbeelden gemaakt op de Krom, en ons eigen mediateam was aanwezig bij het vertrek, tijdens de livestream op Nieuw Zuid en bij de terugkomst van de spelersbus. Hieronder vind je de verschillende albums van Ed & Danielle Baars en ons eigen mediateam.

Foto’s van het Quick Boys Mediateam

Foto’s van Ed Baars 

Foto’s van Daniëlle Baars

Meer wedstrijd foto’s

Meer wedstrijd foto’s en andere sportfotografie foto’s zijn te vinden op de de website van Ed of die van Daniëlle.  Check hier de fotosite’s van Jan Zuijderduijn en Jan Valk. We hopen hen nog veel vaker te mogen begroeten dit seizoen, zeker als ze zulke mooie plaatjes blijven afleveren. Dank ook namens de club!