Hierbij verklaren wij de familiedagen voor geopend

Op woensdagmiddag vond de feestelijke kickoff plaats van de Familiedagen. De middag begon met het maken van een spandoek, waarbij honderden kinderen uit de landenteams en jeugdteams t/m JO10, onder leiding van huiskunstenaar Siem de Jong met hulp van Danny Vooijs, Ron van Dijk en de gebr. Pronk, enthousiast konden werken aan het maken van een kleurrijk spandoek welke de festiviteiten deze dagen gaat opvrolijken. (Simon de) Jong geleerd is oud gedaan!

Een echte Picasso hebben we er niet tussen kunnen ontdekken, wel een Piet Casco maar zelfs die verfde niet binnen de lijntjes… nou ja laten we het er maar op houden dat kunst niet in hokjes te plaatsen is. Nadat de kids het kunstwerk hadden afgerond kwam de stoet van kinderen in beweging, en begaf de groep zich naar het strand bij Paviljoen SistersBeach. Daar stond een spannende activiteit op het programma: schatgraven. Op het strand waren ca. 100 gelukseieren begraven die de kinderen mochten opsporen. De zoektocht naar de eieren verliep leuk en chaotisch met grootte moeite wist de organisatie de kinderen in bedwang te houden want zodra ze het vak zagen waar  de eieren verstopt lagen stoven ze er al op af, de vondst van de eieren leverde leuke prijzen op, wat zorgde voor een extra dosis opwinding en blijdschap onder de deelnemers.

Na het spannende avontuur op het strand maakte de kleurrijke optocht zich op voor een wandeling terug naar Sportpark Nieuw Zuid. Onder begeleiding van 4 clowns en vrolijke deuntjes uit de boxen werd de bonte stoet van jeugdige feestvierders luidruchtig en vrolijk begeleid richting sportpark Nieuw Zuid.

Bij aankomst op het sportpark werd er op het evenementenplein nog flink gedanst door de clowns en de kids. Vervolgens werden de prijzen uitgereikt en vond de officiële opening van de Familiedagen plaats. Dit gebeurde met een bijzondere ceremonie waarbij, door een aantal kinderen (en clowns), de familiedagen eed werd afgenomen, de speciale familiedagen-vlag werd gehesen en het clublied werd gezongen.

Na de officiële opening werden de kinderen nog getrakteerd op een heerlijk patatje en voor diegene die geen geluk hadden gehad met het eieren zoeken was er een zakje snoep beschikbaar. Met een voldaan gevoel genoten de jonge feestvierders van het lekkere eten en de gezellige sfeer.

Foto’s Spandoek maken
Foto’s Schatgraven
Foto’s Optocht
Foto’s Opening

Ladies Night

Na de kids, was het aan de volgende belangrijke doelgroep om de familiedagen af te trappen… de dames. Voor de “Quick Boys Ladies Night” hadden zich zo’n 250 vrouwen verzameld in de businessclub, welke voor deze gelegenheid was omgedoopt tot de “Quick Boys Ladies Club”, waar de vrouwen werden getrakteerd op een avond vol doldwaze en hilarische momenten gehost door presentator Marvin welke de dames verwelkomde met zijn charmante persoonlijkheid en gevatte opmerkingen.

Bij binnenkomst werden de dames begroet met een uitnodigende mini ginbar, waar ze konden genieten van een verfrissende cocktails maar ook de wijntjes aan de bar stroomde rijkelijk. De sfeer zat er al snel in bij de aanwezigen vrouwen die zich zichtbaar vermaakten en genoten van de heerlijke hapjes van Dirks Vishandel en Sisters Beach.

Er was een DJ die de zaal liet swingen en als hoogtepunt was een optreden van Dave Dekker, bekend van zijn rol in Ciske de Rat, die met zijn energieke performance de zaal op zijn kop zette.
Naast het vermakelijke programma was er ook ruimte voor lokale winkels om hun aanbiedingen te presenteren.  Er lag een heuse catwalk waarop modellen van Sandbeach & Beachboetiek een modeshow weggaven, waarin lokale modellen de nieuwste trends en stijlen toonden. Vrouwen konden vervolgens bij verschillende stands rondsnuffelen en profiteren van speciale deals en kortingen.

De avond was gevuld met veel lol, wijn, gezelligheid en een kleine bingo ronde, waarbij de dames spannende prijzen konden winnen. De Quick Boys Ladies Night werd uiteindelijk een ontspannen, maar hete avond was wederom een succesvol evenement dat de verwachtingen van de dames overtrof en hen een memorabele avond bezorgde.

Foto’s Ladies Night

Palingrook avond

Gelijktijdig met de Ladies Night vond er, voornamelijk voor de mannen, een paling rookavond plaats, onder leiding van Marco van den Bosch van Boschypaling. Terwijl de geur van smeulend hout, rook en vette vis zich langzaam door de lucht verspreidde, genoten de aanwezigen, onder het genot van een koud drankje, van de live muziek verzorgd door “De vrienden van Geer”. De vrolijke deuntjes zorgden voor een ontspannen en feestelijke sfeer.
Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de verse paling, die met vakmanschap werd gerookt door Marco. Het aanwezige publiek stroomde snel toe toen de paling uit de rookkast kwam, maar Marco liet de hongerige wolven eerst nog even het clublied zingen alvorens hij de heerlijke gerookte paling aan de gasten uitdeelde vervolgens werd er gretig genoten van de smaakvolle en malse vis.

Naast de paling werd er ook een eenvoudige barbecue verzorgd, waardoor er voor iedereen wat lekkers te eten was. De geur van het gegrilde vlees vermengde zich met de geur van de gerookte paling, wat resulteerde in een smaakvolle “Surf & Turf” combinatie wat een extra dimensie toevoegde aan de culinaire ervaring van de avond.

Foto’s Paling rookavond