Hulp gezocht voor Theo Bleiji

Beste Quick Boyzers, afgelopen week hebben jullie het wel kunnen zien en horen op de socials (oh, wat een podcast! & Tifosi QB), onze club- en cultheld Theo Bleiji zoekt hulp voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Een thuiswedstrijd zonder ons boegbeeld is als een wedstrijd zonder publiek, compleet nutteloos. 

Hoe ziet dan zo’n zaterdagmiddag er ongeveer uit?

Theo word ongeveer een half uur voor de wedstrijd op Nieuw Zuid afgezet door de taxi en moet daar opgevangen worden door een begeleider. Theo wordt al een dagje ouder (65 inmiddels) en heeft wat problemen met zijn evenwicht door een probleem aan zijn voet, waardoor hij een arm nodig heeft voor ondersteuning

Theo geeft zelf ongeveer aan waar hij heen wil, maar meestal even naar de voorkantine en dan door richting de spelerstunnel te gaan. Tijdens het omroepen van de opstelling wordt hij uiteraard altijd even genoemd en vanaf de rand van het veld moet hij dan even zwaaien naar het publiek. Hierna ga je met Theo bij de “geblesseerde” selectiespelers op de tribune zitten om de wedstrijd te kijken. Theo hoor je dan niet want hij kijkt heel geconcentreerd naar het voetbal!

Vlak voor het einde van de wedstrijd (hij is niet meer zo snel) wil hij even high-fiven in de spelerstunnel en dan even 5 minuten in de kleedkamer doorbrengen bij de selectie. Ca. 20 a 30 minuten na de wedstrijd komt zijn taxi hem weer ophalen op Nieuw Zuid. Als dank krijg je een aai over je wang en/of een kus op je hand van hem….. en dat is zoveel waard!

Aanmeldingen

Inmiddels hebben 4 mensen zich aangemeld (en zitten in een app groep met zijn begeleider), allen zitten in de zorg dus dit kan wel eens voor logistieke problemen zorgen i.v.m. hun weekenddiensten. Dus we hebben er minstens nog 4 nodig om het te kunnen “behappen”.

Ben je enthousiast en wil je ééns in de 1 ½ a 2 maanden deze club- en cultheld begeleiden stuur dan een mailtje naar stefanvanrijn@quickboys.nl of janvalk@quickboys.nl we zorgen er dan voor dat je in de app groep komt en van daaruit volgt de rest.

We hopen dat er nog een aantal mensen zich zullen aanmelden het is maar een kleine belasting dus hoe meer zielen hoe makkelijker het wordt voor een ieder en hoe leuker voor Theo.
Laat massaal van jullie horen en laat zien waarin wij groot kunnen zijn!