Inschrijving 55+ middag

Vrijdag 31 mei zullen ook de senioren onder ons niet worden vergeten. De mannen (en vrouwen) die de afgelopen 55+ jaar de club draaiende hebben gehouden krijgen dan hun eigen middag voorgeschoteld.  Zoals elk jaar wordt dit weer een typisch Katwijkse middag met plezier, vis, muziek en een biertje.

Informatie 55+ middag 

Ook dit jaar heeft de organisatie van de Familiedagen weer een mooi programma voor senioren in elkaar gedraaid. Op vrijdag 31 mei zal rond 13:30 Huig Sip een interessante presentatie geven over zijn werkzaamheden bij Dunea in en rondom de mooie Kattukse duinen en wie hij daar allemaal heeft zien “kietekaien”. Vervolgens zal er een heuse wedstrijd Jeu de Boules worden gehouden onder de aanwezigen. We zijn erg benieuwd of de gasten nog wat soepel in de knieën en polsen zijn (gelukkig heeft Nieuw Zuid een eigen fysioruimte).
We gaan er gemakshalve vanuit dat iedereen na deze actieve belevenis wel honger heeft gekregen. Daarom wordt er rond 16:00 gestart met het bakken van een lekkerbekje. Voor de muzikale omlijsting heeft de organisatie shantykoor “Voor de Mast” weten te strikken. Daarnaast wordt er nog een loterij gehouden met mooie prijzen, dus neem die dikke AOW-portemonnee maar mee!

Warming up 55+ middag

Dit jaar is er ook een ’55+ warming-up’. Dit is geen fysieke warming-up, maar voor diegene die EEN EIGEN ROOKKAST HEBBEN en zich nog kwiek en altijd fit voelen, wordt er een makreelrook- wedstrijd georganiseerd.

Omdat we allemaal rond 16:00 een lekkere warme makreel willen hebben, start de makreelrook-wedstrijd al om 12:00. Gepekelde makrelen zijn geregeld, en heeft u een rookkast maar kunt u deze niet naar Nieuw Zuid vervoeren? Geen probleem, geef dit even aan tijdens uw aanmelding, dan kan de organisatie ervoor zorgen dat uw rookkast op het sportpark komt.
We begrijpen dat voor sommigen onder u de middag dan misschien wel te lang duurt, dus ook als u niet komt “roken” dan bent u van harte welkom om vanaf 13:30 aan te sluiten bij de rest van het programma.

We hebben de Kattukse vloot eropuit gestuurd om mooie makrelen te vangen en we hopen op een mooie en vette besomming. Dus vindt u het leuk om uw culinaire vaardigheden te laten zien?
Dan bent u vanaf 12:00 van harte welkom!

Het is dan wel van belang dat u bij aanmelding even meldt of u wel of niet meedoet met de rookwedstrijd.

Inschrijving 55+

Voor de 55+ middag en de makreelrookwedstrijd dient men zich vooraf aan te melden. Dit kan mondeling bij Huug van Beelen, Arie Haasnoot, Johan Zuijderduijn (JdeB), maar als u wilt meedoen aan de “rookwedstrijd”, is het handig om u via e-mail aan te melden bij Ron van Dijk via rondijkio@live.nl. Vermeld hierbij gelijk of de organisatie uw rookkast moet ophalen en op welk adres dit moet gebeuren.

Geef altijd duidelijk aan of u ook mee wilt doen met de makreelrookwedstrijd (uiteraard wordt u dan wel om 12:00 verwacht i.p.v. 13:30)

Kosten

Voor deze middag wordt een bijdrage gevraagd van €10,- p.p. Met deze bijdrage is wel de hele middag gedekt, lekkerbekken, makreel en drankjes zijn dus in deze prijs inbegrepen,