Jeffrey Ket blijft K.v.v. Quick Boys trouw

Sinds zijn komst aan de vooravond van het seizoen 2018-2019 is hij niet mee weg te denken uit het eerste elftal van de blauw-witten. Ook de komende jaren zal Jeffrey Ket de clubkleuren van K.v.v. Quick Boys verdedigen, want deze week heeft de Hoofddorper zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengd.

De 28-jarige Ket kende een ultiem debuutseizoen door als aanvoerder de ploeg via de play-offs naar de Tweede Divisie te loodsen. Met vijf treffers en drie assists had de ex-prof van onder andere FC Dordrecht en Top Oss een belangrijk aandeel in de promotie naar het hoogste amateurniveau. Ook in de Tweede Divisie is Ket een vaste waarde van het vlaggenschip. Met name in het huidige voetbaljaar is de leider van de defensie bezig aan een ijzersterke serie wedstrijden.

Het behoeft dan ook geen nadere toelichting dat de Technische Commissie van de club graag verder wil met de Noord-Hollander. Ook de speler in kwestie heeft het nog altijd enorm naar zijn zin op sportpark Nieuw Zuid en is dan ook erg verheugd dat hij zich voor de komende jaren heeft verbonden aan de club.

De Technische Commissie wil Jeffrey Ket van harte feliciteren met zijn nieuwe contract en proost met hem op een succesvolle voortzetting van de samenwerking op Nieuw Zuid.

Foto: Pro Shots