LAATSTE KANS OP KAARTEN!

Ook aanstaande donderdag 31 maart worden er kaarten verkocht voor beide evenementen! De verkoop loopt als een tierelier, dus wees er snel bij. De verkoop is vanaf 19.30 uur in het clubhuis!  Zorg dat je erbij bent!

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar op vertoon van de lidmaatschapskaart. De kaarten worden gescand en er zijn maximaal twee kaarten per lid beschikbaar. Op beide avonden zijn alleen leden van 18 jaar en ouder welkom: hier kan op worden gecontroleerd.

De Swingo en Reuring vormen de grootse start van de feestelijke viering van ons 100-jarig jubileum. Daar moet je bij zijn!!
Jan Willem Kuijt
organisatie QB 100 jaar

VRIJDAG 8 APRIL – EEN GROOTSE SWINGO IN DE TENT

Een Swingo neemt je mee naar een show vol interactie, afwisseling en verrassende momenten waarin één thema centraal staat: entertainment! Mensen die het aandurven om een potje Swingo Bingo mee te spelen krijgen een Swingo-kaart, waarmee je kans maakt om dé Swingo King of Queen van de avond te worden. Wie wil dat nou niet?

Het principe is eenvoudig: hoor je het muzieknummer voorbij komen dat op jouw kaart staat, dan kruis je deze aan. Wanneer je een rij of volledige kaart vol hebt, ren je naar het podium, roep je ‘SWINGO’ en winnen jij en/of je team/tafel een fantastische prijs!

De avond begint om 20.30 uur (tot 0.00 uur) en de kaarten kosten € 5,00 per persoon. Per team kunnen tien mensen deelnemen.

ZATERDAG 9 APRIL – REURING OP NIEUW ZUID

Een avond volop muziek, waarbij diverse bands en een DJ spelen op een 4-tal locaties op Nieuw Zuid: het clubhuis, de feesttent, de bestuurskamer en de Businessclub. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 0.00 uur.