Longfonds collecteert op Nieuw Zuid

Ademen. Het lijkt zo gewoon. Maar voor 1,2 miljoen mensen in Nederland is ademhalen niet vanzelfsprekend. Zij hebben een longziekte. Astma is de meest voorkomende chronische kinderziekte in Nederland en meer dan een half miljoen mensen hebben COPD.
Longziekten zijn de vierde doodsoorzaak in ons land. Daarom zullen zaterdag 18 mei rondom de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen G.V.V.V., er een aantal vrijwilligers zijn om te collecteren.

Van 13 t/m 18 mei staat de landelijke collecte week van het Longfonds op de agenda.
In het hele land zullen er collectanten door het land trekken om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Longfonds. Het Longfonds wil ervoor zorgen dat de longziekte de wereld uit gaat en bijdragen aan een gezond en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte.

Als sportvereniging staan wij voor een gezond leefklimaat en willen deze collecte van harte bij jullie aanbevelen. Laat ook uw betrokkenheid zien aan de vrijwilligers en steun het Longfonds, dit is het makkelijkste middels cash, dit zorgt voor een snelle doorloop van de supporters. Uiteraard zal er ook een QR code aanwezig zijn om digitaal te doneren. Mocht u nu alvast willen doneren dan kan dat via deze link, of scan de onderstaande QR-code.