Nieuwe sponsor: financieel dienstverlener Taper

We stellen je met veel genoegen voor aan Taper, nieuwe sponsor van Quick Boys.

Wellicht heb je Taper onlangs al voorbij zien komen op onze LED-boarding.

Taper is een toonaangevende financiële dienstverlener en richt zich op bedrijven die internationaal opereren, zoals import- en exportbedrijven. Taper biedt uitgebreide ondersteuning bij het beheer van buitenlandse valutatransacties, met als doel om valuta conversies efficiënter en kosten-effectiever te maken dan traditionele financiële instellingen. Het MKB-segment heeft nu eenmaal meer begeleiding nodig en net wat meer flexibiliteit dan dat de grootbanken aanbieden. Dit is waar Taper voor staat. Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van vreemde valuta, dankzij ons schaalvoordeel bieden zij een superieure oplossing ten opzichte van reguliere banken.

Daarnaast staat Taper bekend om hun expertise op het gebied van valutarisicomanagement. Taper begrijpt als geen ander dat schommelingen in valutakoersen aanzienlijke risico’s met zich meebrengen voor jouw bedrijf. Hun gespecialiseerde team, met meer dan 40 jaar ervaring, staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve strategieën om deze risico’s te beheren.

Taper is het enige écht Nederlandse bedrijf in deze branche, en ook nog eens met een hoog niveau van expertise en toewijding. Zij zijn er trots om in die rol te kunnen voorzien in de behoeften van het MKB-segment, op een manier die voldoet aan de hoogste normen van professionaliteit en service.

In het kort:

  • scherpere valuta-conversiekoersen dan grootbanken
  • kosteloos betaling versturen naar internationale begunstigde
  • diverse hedging producten
  • professionele begeleiding van valuta-strategie
  • eigen IBAN-rekening
  • geen kosten of verplichtingen aanhouden faciliteit bij Taper
  • diverse financieringsmogelijkheden voor zakelijke vraagstukken

Website: www.taperpay.com

Wil direct geïnformeerd worden wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag het dan aan Mathijs van der Plas van de Businessclub.
Of neem direct contact op met Martijn of Freerk van Taper, hier tref je de contactgegevens:

Martijn van Klaveren
E-mail: mvk@taperpay.com
Telefoon: +31 (0)6 54988986

Freerk ten Hoor
E-mail: fth@taperpay.com
Telefoon: +31 (0)6 24855358