Nieuwe presentatiegids uitgereikt

Afgelopen zaterdag vond voorafgaand aan het duel tussen Quick Boys en IJsselmeervogels (2-0) de uitreiking van de nieuwe presentatiegids plaats. Bij de bijeenkomst in het sponsorhome waren een afvaardiging van het bestuur van K.v.v. Quick Boys en de Businessclub aanwezig. Namens de Supportersvereniging Quick Boys reikte Johan Zuijderduijn de gids uit aan Ton van der Plas, vertegenwoordiger van hoofdsponsor Ouwehand Visverwerking.

De presentatiegids verschijnt jaarlijks aan het begin van het seizoen en is een uitgave van de Supportersvereniging Quick Boys. Het ruim honderd pagina’s tellende blad bevat interviews met onder meer voorzitter Bart van Kruistum, voormalig huisfotograaf Hans van Duijn, de nieuwe rugsponsor Van Wezel en oud-speler Raymond Flaton. Daarnaast is er plaats voor foto’s van alle selectieteams en prachtige portretten van de spelers van Quick Boys 1.

Alle leden van de Supportersvereniging hebben de presentatiegids inmiddels op de deurmat ontvangen. Als je nu lid wordt van de Supportersvereniging, ontvang je de gids als welkomstgeschenk. Meer informatie over het lidmaatschap is HIER te vinden.

Helen en Ton van der Plas (Ouwehand Visverwerking) met de nieuwe presentatiegids