Ook fysieke voorverkoop reünie Quick Boys

UPDATE: Donderdagavond 2 juni tussen 19.30 – 21.30 uur is er een fysieke voorverkoop in de kantine voor de reünie  (en ook voor de overige feesten). Op de reünie zullen oudgedienden en supporters,  Floor van Duijn, Jan Groen en Cees van Duijvenbode ook proberen aanwezig te zijn. Deze drie mannen worden dagelijks vertroeteld door het personeel van DSV verzorgd leven en hulden zich nog eenmalig in het blauw wit om iedereen aan te moedigen ook naar de reünie te komen.
Komen jullie 18 juni 2022 de mannen ook nog even de hand drukken? Koop dan vanavond je kaarten in de Kantine. Ondertussen blijft het mogelijk om een digitaal ticket aan te schaffen.

Ter ere van het honderdjarig bestaan van Quick Boys in 2020, organiseert de Katwijkse voetbalvereniging op zaterdag 18 juni 2022 een grootse reünie voor haar (oud-)leden. Heb je in het (verre) verleden of nog dit seizoen voor Quick Boys op het veld gestaan? Dan is deze reünie dé gelegenheid om oude voetbalmaten weer eens te spreken en herinneringen op te halen, onder het genot van een natje en een droogje.

De reünie vindt plaats op sportpark Nieuw Zuid, van 15.00 tot 19.00 uur. Aanmelden is mogelijk tot 6 juni via de shop van Quick Boys. De inschrijfkosten bedragen slechts €10,-, waarvoor aanwezigen ook een aantal consumpties krijgen. Ook is er een leuke quiz en zijn er oude beelden te bekijken. De minimumleeftijd is 18 jaar. De club nodigt alle (oud-)leden van harte uit voor de reünie, maar vraagt ook hun actieve hulp in het bereiken van oud-leden.

Er zijn namelijk ongetwijfeld veel oud-leden die zich nog niet bewust zijn van de reünie, bijvoorbeeld wanneer ze inmiddels ver buiten onze gemeentegrenzen wonen. Daarom roept Quick Boys iedereen op de reünie onder de aandacht te brengen in zijn of haar vroegere voetbalnetwerk, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte worden gesteld.

Op 1 februari 2020 werd Quick Boys 100 jaar, maar vlak na deze verjaardag moesten alle festiviteiten in de ijskast vanwege de coronapandemie. Twee jaar later gaat het uitgebreide feestprogramma alsnog van start. De reünie, die wordt gehouden in een grote feesttent op het terrein van de club, is een van de vele activiteiten die zal worden georganiseerd door de club. Tijdens de reünie is voor oud-leden ook het prachtige jubileumboek verkrijgbaar voor – hoe kan het ook anders, 19,20 euro.