QB Tifosi jaarafsluiting

Zaterdag 17 december organiseert Quick Boys Tifosi een leuke slotdag om samen het jaar feestelijk af te sluiten. Het wordt een dag vol met sport, eten, drinken en feest. Kortom, een dag die je niet wilt missen!

 

Zaalvoetbal en Darts toernooi:

We beginnen de dag om 10.00 uur (zaal open 09.30 uur) met een zaalvoetbaltoernooi én een dartstoernooi in De Roos in Rijnsburg. Het zaalvoetbaltoernooi gaat uit maximaal twaalf teams bestaan, een team bestaat uit zeven spelers. Deze teams spelen in twee poules onderlinge wedstrijden, met aansluitend de finalerondes. Dit alles om de spreekwoordelijke eer, plezier en uiteraard de heuse QB Tifosi Wisselbokaal.

Gelijktijdig zal ook om 10.00 uur (zaal open 09.30 uur) het dartstoernooi starten. De indeling en de vorm van het toernooi is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en zal op de dag zelf bekend worden gemaakt.

Aangezien we ook flink wat support verwachten deze dag, is het horecagedeelte van De Roos de gehele dag geopend.

De toernooien eindigen rond 16.30 uur. Voor de deelnemers van de beide toernooien staat er vervolgens een hapje eten klaar in het clubhuis op Nieuw Zuid. Aansluitend zal daar een knallende feestavond georganiseerd worden.

Opgeven voor het darts- en voetbaltoernooi kan bij Vincent van der Plas via onderstaande button of per e-mail door hier te klikken. Voor beide toernooien gelden de onderstaande punten:

  • Voor het voetbaltoernooi geef je je op als team;
  • Voor het dartstoernooi geef je je per persoon op;
  • Kosten € 25,- per persoon;
  • Voor dat geld krijg je een darts- of voetbaltoernooi, eten in het Clubhuis én je bent verzekerd van een kaart voor de feestavond.

Feestavond:

Om 20.30 uur zal er een groots feest losbarsten in het clubhuis, het feest zal tot 01.00 uur duren.

De avond wordt geopend door zanger Patrick Messemaker, voor iedereen een bekende en hij staat garant voor lekkere Hollandse meezingers. Hierna hebben we een grote naam binnen de DJ-scène weten te strikken: DJ Bass Chazers. Als je denkt, wat komt die gozer me bekend voor… klopt, DJ Bass Chazers is de broer van onze sluitpost Paul van der Helm. Hij zal met zijn beats de voeten zeker van de vloer krijgen. Onze huis-DJ Wuls heeft de eer om het feest af te sluiten.

Kaartverkoop

Losse kaarten voor het feest zijn aanstaande zaterdag 3 december vanaf 13.00 uur te koop in de lounge voor maar €10,- per stuk. Voor de deelnemers van de toernooien is de kaart zoals eerder gemeld inbegrepen.

Het feest is toegankelijk vanaf 18 jaar, dus neem je identiteitsbewijs mee. Let op: zonder identiteitsbewijs is er géén toegang, ook niet wanneer je een kaart hebt voor het feest. We kijken uit naar een geweldige avond!