Uitnodiging Najaarsledenvergadering 2022

Het bestuur van de K.v.v. Quick Boys nodigt u uit tot het bijwonen van de najaarsledenvergadering op vrijdag 16 december aanstaande in het clubhuis.

De aanvang van de ledenvergadering is 20:00 uur en de agenda voor de vergadering is hier te downloaden!

K.v.v. Quick Boys is een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland. Naast de vele recreatievoetballers die het in huis heeft telt Quick Boys ook een groot aantal selectie-(jeugd)elftallen. Daarbij niet onvermeld de stormachtige ontwikkeling van het vrouwen-en meidenvoetbal in de club.

De terugkeer van ons vlaggenschip op het hoogste amateurniveau levert Quick Boys een boost. Zeker nu we ook nu in het linkerrijtje beginnen aan te haken. Maar we zijn er nog niet! Om een verdiepingsslag te kunnen maken en ons blijvend hoog in het linkerrijtje te vestigen is een professionele benadering van de A-selectie in een goed geoutilleerde omgeving een must. En zullen we ook verenigingsbreed in de mentale en fysieke ontwikkeling van onze leden in de jeugdopleiding nog stappen moeten maken.

Oefenruimte en fysiopraktijk

In de praktijk blijkt dat er vooral bij de jeugd in de fysieke ontwikkeling nog veel te winnen is. Door bijvoorbeeld te kunnen werken aan bepaalde spiergroepen kunnen speelsters of spelers beter functioneren op de posities die zij het veld innemen. Het is dan ook een grote wens van de staf en de begeleiding om een ruimte te creëren waarin dat onder professionele begeleiding mogelijk is. Alles onder één dak is daarbij het credo. Zodat onze leden ook in teamverband voor of na een training aan hun fysieke ontwikkeling kunnen werken.

Quick Boys

Het bestuur van Quick Boys wil met het realiseren van deze oefen- en fysio-ruimte haar waardering uitspreken voor al die voetballers die hun sportieve ambities niet onder stoelen of banken steken. Om blijvend een dominante rol in het amateur voetballandschap te blijven spelen dienen we door te pakken. Omliggende verenigingen zijn ons met hun accommodaties reeds voorgegaan.

 

Met sportieve groet,

 

Namens het bestuur K.v.v. Quick Boys

Kees Kraaijenoord.