Quick Boys 8 glansrijk kampioen

Na 15 winstpartijen en slechts twee verliespartijen wist Quick Boys 8 zaterdag 15 mei wat het te doen stond: de winst mee naar huis nemen vanaf de Krom. Het lukte ruimschoots. Mede door de galavoorstelling tegen Katwijk pakte Quick Boys 8 het kampioenschap van de reserve 4e klasse A.

De start kon niet beter, al na een minuut spelen kreeg het 8e een penalty toegewezen. Een droomscenario leek uit te komen maar helaas, onze specialist wist dit keer niet tot scoren te komen. De paal voorkwam een vroege voorsprong voor Quick Boys. Het zou wel een voorbode zijn voor een wedstrijd met veel kansen en veel doelpunten. Het was mooie reclame voor Quick Boys 8 dat een heel goed seizoen achter de rug heeft. Helaas werd de wedstrijd op de Krom, zeker voor een kampioenswedstrijd, maar door weinig toeschouwers bekeken. Na de goede start drukten de blauwwitten goed door, dit resulteerde in veel kansen maar niet direct tot een doelpunt. Er werd maar liefst viermaal dezelfde paal geraakt en één keer de lat voordat de blauwwitte formatie tot een doelpunt kwam. Na de 0-1 werd de voorstelling compleet gemaakt met attractief voetbal en mooie aanvallen over de linker- en rechterflank. De 0-2 en 0-3 volgden hierdoor vrij snel. Al in de rust mocht de champagne en het bier voorzichtig tevoorschijn worden gehaald.

De laatste 45 minuten van het seizoen werd solide uitgespeeld en de voorsprong werd vergroot naar een mooie 0-7 eindstand.
Met de kampioensschaal in bezit en een goed spelende laatste wedstrijd sluit Quick Boys 8 een heel goed seizoen af. De kampioensformatie blijft aan en wordt komend seizoen uitgebreid met twee nieuwe aanwinsten.