Quick Boys Jeugd naar Ned-Dui

Eind vorig jaar organiseerde Quick Boys de Kerst-Narrenloterij. De opbrengsten van de loterij kwamen ten goede aan de (uitgestelde) viering van ons 100-jarig bestaan. Ten ondersteuning van de verkoop gingen onze jeugdleden op pad met QR-codes. Samen met de Tifosi werden er op deze manier maar liefst 2.230 loten verkocht. 

Naar Nederland – Duitsland

De ‘topverkopers’ onder de jeugdteams werden afgelopen dinsdag nog eens extra in het zonnetje gezet. In de spelersbus van Quick Boys reisden de jongens van de JO9-1 en de JO13-1 naar de Arena in Amsterdam om daar de spannende wedstrijd Nederland – Duitsland te kijken. Het werd een sfeervolle avond in het goedgevulde stadion.

In een spannende wedstrijd werd het 1-1 tegen die Mannschaft. Tussentijds was er alle aandacht voor de wedstrijd van Quick Boys 1 tegen ASWH en werd er met een schuin gekeken naar de verrichtingen op Sportpark Houtrust. De winst op Nieuw Zuid werd met gejuich begroet en daarna was alle aandacht voor de teams op de groen mat in Amsterdam.

Met dank aan Sponsor ING Bank, die de kaarten beschikbaar stelde, hadden de jongens en meiden (en hun begeleiding) een mooie avond. Tijdens de busreis terug werd dat nog eens feestend afgesloten, waarbij op dat late tijdstip het leeftijdsverschil tussen de teams zich duidelijk liet gelden.

Waar de JO9-1 spelertjes en speelstertjes stilletjes het feestgedruis aan zich voorbij, stonden de boys van de JO13-1 op de banken bij de een na de andere meezinger die door Beuk-buschauffeur Henk Spaanderman werd opgezet. Onder de tonen van Waar het groene veld onze wacht en drie ‘rondjes van de zaak’ kwam de bus uiteindelijk rond middernacht aan op Nieuw Zuid.

Het was een onvergetelijke avond! Met dank aan de ING Bank, buschauffeur Henk Spaanderman, ons Oranje en natuurlijk niet te vergeten de mannen van Quick Boys 1