Quick Boys trekt Roel de Vries aan

De spits (26) komt over van Zwaluwen’30 uit Hoorn
Met ingang van volgend seizoen speelt Roel de Vries voor Quick Boys. De 26-jarige spits staat momenteel onder contract bij Zwaluwen’30/Henver, de club waar ook ex-blauwwitter Ricardo Appelman actief is.

De Vries is een lastig te bespelen aanvaller, een type speler die negentig minuten lang werkt en sleurt. Bovendien is hij een aanvaller die altijd op de juiste plaats staat en het net daardoor met enige regelmaat weet te vinden. In het debuutjaar in de Hoofdklasse van Zwaluwen’30/Henver trof De Vries liefst zestien keer het doel, waarvan twee keer vanaf elf meter. Met zeventien doelpunten had de inwoner van Middenmeer een seizoen eerder een zeer groot aandeel in het kampioenschap van de Hoornse ploeg en daarmee de promotie naar de Hoofdklasse. Ook bij zijn vorige club, Flevo, scoorde De Vries er lustig op los.

Dit seizoen is De Vries iets minder productief. Mede vanwege een opgelopen blessure heeft de spits ‘pas’ vier keer gescoord voor zijn club in de Hoofdklasse B. Niettemin is de technische commissie overtuigd van zijn kwaliteiten. In een eerste reactie heeft De Vries aangegeven uit te kijken om volgend seizoen voor de blauwwitten te kunnen spelen.

Het webteam van Quick Boys heet Roel de Vries alvast van harte welkom op sportpark “Nieuw Zuid” en hoopt volgend seizoen te kunnen genieten van veel mooie momenten van hem.

(foto’s: website Zwaluwen’30/Henver en Hans van Duijn)

Geef een antwoord