Quick Boys Voetbalquiz: de inschrijving is geopend

Op vrijdag 15 maart a.s. vindt in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid de nieuwste editie van de Quick Boys Voetbalquiz plaats. Dit jaar een heel nieuw concept, want niemand minder dan ons eigen mediatalent Gert Barnhoorn zal deze quiz in elkaar zetten én presenteren. De quiz zal vanzelfsprekend veel meer op Quick Boys gericht zijn dan vorige edities. Er zijn drie rondes, waarvan er één uitsluitend over Quick Boys zal gaan. Een andere ronde gaat over het amateurvoetbal in het algemeen en de laatste ronde gaat over voetbal in het algemeen. Welk duo gaat met de eer strijken door de meeste vragen over WK’s, EK’s, buitenlandse competities, eredivisie, amateurvoetbal, Quick Boys, etc. goed te beantwoorden?

De hoofdprijs is een voetbalreischeque ter waarde van maar liefst € 500! De tweede prijs is een VIP-diner voor twee personen in restaurant ’t Wapen van Kattuk. De derde prijs is een jaar lang met de supporterbus mee naar uitwedstrijden van het eerste elftal. De vierde prijs is een schitterend boekenpakket.

De inschrijving voor de Quick Boys Voetbalquiz is geopend. Koppels die willen meedoen, kunnen zich opgeven via mlvanduijn@live.nl  De kosten voor deelname bedragen slechts € 10,00 per persoon. De avond in het clubhuis begint om 20:00 uur en de deelnemers worden verzocht uiterlijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Een beperkt aantal deelnemers kan meedoen met de Quick Boys Voetbalquiz. Mail daarom snel naar mlvanduijn@live.nl en maak kans op fantastische prijzen. Daar de organisatie in handen is van de Supportersvereniging Quick Boys, dienen de deelnemers wel enige verbondenheid te hebben met de club. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren.