Verslag AB Plus vergadering (26 november 2015)

Donderdag 26 november jl. heeft het AB Plus voor de tweede maal dit seizoen vergaderd. Helaas zijn niet alle geledingen vertegenwoordigd. Vijf portefeuillehouders hadden verplichtingen elders.

Cees Haasnoot is vandaag de voorzitter en opent de vergadering.

Theo de Ruyter, portefeuillehouder facilitaire zaken deelt mede dat er druk wordt gewerkt aan de verlichting. Op 16 en 17 december heeft de vereniging geen elektra. De koffiecorner en het toegangshek zijn twee belangrijke projecten waar momenteel hard aan gewerkt wordt. Er is een mooie kast geplaatst voor de talententeams.

Marcel Arkesteijn, portefeuillehouder veiligheidszaken is tevreden over de wedstrijd tegen FC Rijnvogels. De KNVB heeft ook hierover een compliment gemaakt. Er waren zo’n 3.500 toeschouwers. Ook leuk om te melden is dat er twee potentiële stewards een opleiding gaan volgen en mee gaan lopen bij VVSB.

De verkoop van de kerstloterij is goed verlopen, zo meldt portefeuillehouder supporterszaken Marco van Duijn. Het team dat meer dan 500 euro aan loten verkoopt maakt kans op een barbecue.

Anne Timmermans heeft het financieel beleid toegelicht tijdens de laatste algemene ledenvergadering van 13 november. Er was een lage opkomst op de ledenvergadering.

Portefeuillehouder Commerciële Zaken, Martin Haasnoot vertelt over het succesvolle gala. Het was een mooie avond. Komend jaar staat ook in teken van twee nieuwe investeringen, het nieuwe toegangshek en de koffiecorner.

De kantineomzet ligt achter op het jaar ervoor, meldt portefeuillehouder Jan van Wolferen. Het is lastig om vrijwilligers te vinden tijdens de uitwedstrijden van Quick Boys, mochten er geïnteresseerden zijn, kunt u zich altijd melden bij Jan van Wolferen.

Cees Haasnoot, bestuurslid Voetbalzaken meldt dat voorafgaand aan het trainingskamp de contracten met de technische staf zijn verlengd. Er gaan 52 mensen mee naar Tenerife op trainingskamp.

Er wordt dit jaar weer een leuk ING-toernooi gehouden op 28 mei voor E en F teams. Er komen ongeveer 50 teams uit de regio, een erg leuk toernooi. Een aantal jeugdspelers loopt stage bij BVO’s, 3 bij Feyenoord, 1 bij Sparta en 1 bij ADO. Een aantal jeugdspelers voetbalt ook in de KNVB teams.

Dit seizoen is de seniorentak met een nieuw seniorenteam uitgebreid meldt Jan Willem van der Plas. Helaas zijn wel alle seniorenteams uitgeschakeld voor de beker.

Begin dit seizoen is Martin Haasnoot begonnen met het vrouwenvoetbal. Hij vindt het erg leuk. Er voetballen momenteel 140 meiden en staan er ook een aantal op de wachtlijst. Er wordt nog gezocht naar een sponsor voor Vrouwen 1.

Het secretariaat is druk bezig om de VOG verklaringen klaar te zetten. Binnenkort is het mogelijk dat men hiervan een melding ontvangt. Het VOG is gratis en wordt stapsgewijs in de vereniging ingevoerd.

Bij de rondvraag staat de vergadering stil bij het parkeren bij de brandkraan ter hoogte van de hoofdingang. Binnenkort wordt er een bericht op de website geplaatst dat parkeren bij de brandkraan niet is toegestaan.

Geef een antwoord