Wedstrijdfoto’s AZ – Quick Boys

Inmiddels zijn we enkele dagen verder na het gelijke spel van onze “wizards” tegen AZ. Over de sfeer is volop gesproken; het internet staat vol met prachtige sfeerfoto’s en video’s. Maar nu is het toch even tijd om de selectie en de staf in beeld te brengen. Dit zijn toch de tovenaars die deze prachtige wedstrijd op de mat hebben weten te leggen.

Ondanks dat ons “Magic Quick Boys” de volgende ronde van de TOTO KNVB-beker niet heeft weten te bereiken, hebben ze wel een blijvende indruk achtergelaten. Tijdens de live uitzending roemden de analisten van ESPN al het spel, de durf en de opbouw van achteruit.
Ook de snor van V.I. (nee niet onze eigen Maart v.d. Zwan) en zijn kornuiten Genee en van der Gijp hadden mooie woorden.

AZ-trainer Pascal Jansen complimenteerde Thomas Duivenvoorden persoonlijk, en ook in de media was hij lovend en zelfs verrast door de opstelling, tactiek en manier van spelen. Het is zuur voor zo’n vriendelijke man dat hij dan een dag later het veld moet ruimen (sorry, Pascal).

Uiteraard is het live beleven van een wedstrijd en de bewegende beelden op tv het mooist, maar het mediateam heeft toch ook een zeer mooie fotoreportage gemaakt van de wedstrijd. Enjoy!